Безплатна бюти зона в The Mall

**Вили Боршукова среща любителите на добрата визия с Magama, Code Zero и Alcina

Лилия Людмилова

Вили Боршукова среща любителите на добрата визия с Magama, Code Zero и AlcinaИстинско три дневно коафьорско шоу ще се случи в столичния The Mall на Цариградско шосе. Главно действащо лице е перукер номер едно в България – Вили Боршукова, която в специална бюти зона (на партера срещу централния вход) ще покаже уменията си пред посетителите на мола. По покана на списание "ELLE" в рамките на три дни ще бъдат представени актуални тенденции в коафьорството, демонстрация на перуки и проба на професионални продукти.

Първият ден е този петък – 30.09, когато от 16:00 до 20:00 ч., стилистите от салони Magama ще направят демонстрация на различни перуки. Посетителите също ще могат да ги изпробват, а по-смелите от тях и да експериментират с визията си. На следващия ден в събота – 01.10, часовете от 18:00 до 20:00 ч. ще се демонстрират прически с продукти от марката Code Zero. Основателят на тандема бе наскоро в България и демонстрира новите тенденции за сезон есен-зима 2011-2012 г. в цветовете на косите. Ще има много промоции на професионална козметика и тестери за всички клиенти на мола. Третият ден в неделя на 02.10.2011 г. между 15:00 и 18:00 ч. Вили Боршукова , заедно с Пламен Велков ще представят новата серия козметика за коса „Номер 1” на Alcina. През март т.г. коафьорът Робърт Линдигер представи на специален семинар най-новите тенденции на Alcina.

Всички любители на добрата визия са поканени на трите поредни срещи с красотата и професионализма на хората, които умеят да я създават.

Вили Боршукова среща любителите на добрата визия с Magama, Code Zero и Alcina

Вили Боршукова среща любителите на добрата визия с Magama, Code Zero и Alcina

Снимки:

  1. Вили Боршукова – собственик на салони Magama и мениджър на списание “Coiffure Beauty”.

  2. На 01.10.2011 г. ще се демонстрират прически с продукти от марката “Code Zero”.

  3. На 02.10.2011 г. в The Mall ще бъдат представени продукти от новата серия за коса „Номер 1” на Alcina.

Фото: © Magama