Beefeater без граници с London Dress Code - NOW UNLIMITED

Beefeater Gin обяви мястото на последното от поредицата събития London Dress Code. На 29 септември club *MIXTAPE 5*, в подлеза на НДК ще бъде под знака на NOW UNLIMITED. Почитателите на неповторимия стил на Лондон в модата и музиката ще се чувстват в свои води на партито, посветено на първото десетилетие от новия век. Този път най-награждаваният джин в света работи с дизайнерите от независимия лейбъл NULLA и BritSpotting DJ Team. С тази комбинация финалното събитие на Beefeater дава силен старт на есенния културен и парти сезон.

Beefeater без граници с London Dress CodeBeefeater без граници с London Dress Code

На пресконференция, проведена вчера, организаторите повдигнаха завесата на ревюто, като показаха пред медиите три ключови модела от колекцията NOW UNLIMITED: момчето с много сърца от улицата на еклектиката; момичето – птица от чаеното парти в шахматната градина и момичето – рицар от златния дворец на космическото кралството.

Чрез четири самостоятелни събития, посветени на духа на Лондон, поредицата London Dress Code сподели усещането от десетилетията на 60-те, 70-те, 80-те, 90-те години. Финалът с NOW UNLIMITED, макар и най-близък до реалността ни, има с какво да ни изненада.

Програмата, по идея на Ирина Стефанова, бранд мениджър на Beefeater, е създадена с цел развитие и подкрепа на млади независими български дизайнери. Градацията на идеята от работа с творци до налагането на нова концепция за събития, която събира в едно забавление и култура, музика и мода, създаде неповторими  преживявания на своите гости.

Beefeater без граници с London Dress Code