Световният лидер в маникюра CND представя тенденции Есен/Зима 2011/2012

Нови модерни цветове и ефекти от CND в тенденциите за сезона

Световният лидер в маникюра CND представя тенденции Есен/Зима 2011Интеркозметика, изключителен представител за България и Македония на марката CND (Creative Nail Design), представи водещите тенденции в маникюра за Есен/Зима 2011/2012. Освен това лидерът в маникюра представи нови гама цветове и ефекти, които най-ярко да въплъщават излъчването на Есен/Зима 2011-2012.

Концепцията за новия сезон е резултат от съвместната работа на световния лидер в маникюра с водещи дизайнери за Седмицата на модата в Ню Йорк, Париж и Лондон.

"Край на минимализма!", обяви CND. От този сезон ноктите заемат предни позиции като изразно средство на индивидуалната същност на жената. На мода идват царствените, ослепително великолепни и блестящи като кристалните полилеи на Версай нокти. Както и порочно красивият, потопен в демонично-мрачни тонове и със заострени форми маникюр. Новият сезон затръшва вратата пред минимализма като водеща тенденция в маникюра, на дискретните цветове и форми, които бяха така популярни през изминалите месеци. Сега маникюрът говори сам за себе си и за неговата притежателка. Той е равноправна част от експресивното изразяване на личността и по свой начин продължава, а не просто подкрепя дрехата.

През Есен/Зима 2011 актуални са и бадемообразните нокти с остър завършек, лунният маникюр и топлите земни тонове.

Модните диктатори са единодушни: Маникюрът сега е перфектният акцент.

Световният лидер в маникюра CND представя тенденции Есен/Зима 2011Световният лидер в маникюра CND представя тенденции Есен/Зима 2011

Световният лидер в маникюра CND представя тенденции Есен/Зима 2011Световният лидер в маникюра CND представя тенденции Есен/Зима 2011

Снимки@CND