COSMOPROF NORTH AMERICA 2011

* Вили Боршукова беше специален гост на най-голямото изложение за фризьори в САЩ

Силвия Тодорова

Вили Боршукова беше специален гост на най-голямото изложение за фризьори в САЩПо покана на американското посолство Вили Боршукова, собственик на салони “Магама” и издател на списание Coiffure Beauty, заедно с още няколко именити български фризьори беше специален гост на най-голямото изложение за фризьори в САЩ – “Космопроф Норт Америка” 2011 (Cosmoprof North America), което се проведе в Лас Вегас. Тридневното грандиозно събитие събра под един покрив всички сектори на бизнеса с красота и над 760 изложители. Освен лидерите на американския пазар, международното присъствие бе представено от страни като Аржентина, Бразилия, Китай, Италия, Южна Корея и Тайван. Над 1100 посетители запълниха капацитета и на специалните обучителни семинари.

Вили Боршукова беше специален гост на най-голямото изложение за фризьори в САЩВили Боршукова беше специален гост на най-голямото изложение за фризьори в САЩ

Ето какво споделя Вили Боршукова за българската следа в Лас Вегас и за резултата от своето пътуване: “Изложението, за мен специално, беше много полезно, защото създадох чудесни бизнес контакти. Започнахме работа с една американска фирма за минерален грим, който скоро ще внасяме в България. В преговори сме и си с Майкъл О`Рурк за внасянето на продукти и от неговата марка Big Sexy Hair. Много ме впечатли и церемонията за връчването на Северноамериканските награди за фризьорство. Това е най-важното професионално събитие всяка година в американската индустрия за грижа за косата и съм горда, че бях единственият представител от България, лично поканен като ВИП гост на церемонията.”

Вили Боршукова беше специален гост на най-голямото изложение за фризьори в САЩВили Боршукова беше специален гост на най-голямото изложение за фризьори в САЩ

Следващата година изложението, което дава трибуна на бизнес лидерите в бюти индустрията да споделят опит и идеи, ще се проведе отново в Лас Вегас. Очевидец на тазгодишната богатата палитра от преживявания в рамките на изложението беше и списание Coiffure Beauty, което се присъедини към професионалистите в търсене на най-новите тенденции в сферата на красотата. В новия брой за месец септември читателите ще могат да научат повече, както за изложението, така и за града на греха – Лас Вегас.

Вили Боршукова беше специален гост на най-голямото изложение за фризьори в САЩ

Снимки:

1. Вили Боршукова и Майкъл О'Рурк намериха общи бизнес интереси.

2. – 5. Кадри от шоуто по време на връчването на Северноамериканските награди за фризьорство.

6. Вили Боршукова в компанията на свои колеги в рамките на изложението.

Фото: Личен архив

Четете повече във Fashion Lifestyle Magazine