Момичета от цялата страна имат шанс да станат фотомодели

Hammer Studio организира кастинг за модели, които ще вземат участие в традиционната Фотоваканция. Тази година уникалното събитие, което осигурява среща на моделите с фотографи от цялата страна, ще се състои от 3 до 11 септември в Албена.

Фотоваканция 2011 ще бъде уважена от някои от големите световни имена във фотографията - Райън Шуд и Лаурън Рандолф от Лос Анджелес, Калифорния. Те ще проведат двудневния семинар “Tableau vivant” и ще заснемат официална фотосесия със селектираните от Hammer Studio модели. От Великобритания пък ще се присъедини и фотографът, който е достигал до всяко кътче на земята - Тимоти Алън.

Фотоваканция 2009

Избраните модели ще се насладят на професионалното внимание и на българските фотографи от цялата страна, с които ще заснемат фотосесии на фона на красивата природа. Снимки на моделите ще участват в конкурсната програма на събитието, клубни конкурси и ще се публикуват в множество информационни сайтове и печатни медии. Престоят на момичетата и хонорар ще бъде подсигурен от организаторите на форума.

Фотоваканция 2009

За да участват в кастинга, бъдещите модели трябва да изпратят свои снимки (портретни и цял ръст), както и данни за себе си (мерки, описание и информация за обратна връзка) на e-mail info@hammer.bg. Писма и снимки ще бъдат приемани на посочения e-mail до 19 август. Избрани момичета ще бъдат поканени за фототестовете на 20 и 21 август в Boutique Lounge Bar.

Фотоваканция 2009

Фотоваканция 2009

Фотоваканция 2009

Фотоваканция 2009

Снимки:

Моделите на Hammer Studio от Фотоваканция 2009, източник 4coolpics.com

Фотоваканция 2009Фотоваканция 2009

Фотоваканция 2009Фотоваканция 2009