Паолина Петракиева впечатли световни дизайнери

Мисис България Вселена 2010 - Паолина Петракиева ще представи България на международния конкурс Мисис Вселена 2011, който ще се проведе в края на месец август в Плевен. Паолина е по професия юрист, участвала е във всички благотворителни инициативи на конкурса Мисис България, а също и във „Великолепната шесторка 2”, когато лично беше събрала средства за децата в нужда. Наскоро се прояви и като дизайнер, като тематично аранжира витрините на „Елемаг гурме” в София.

Паолина ПетракиеваПаолина Петракиева

С естественото си излъчване, красивите сини очи и висoкият интелект Паолина бързо стана любимка на дизайнерите - Хаим Бар за My Lady, Лучия Заноти за Atelier Aimee и Дик Ван Цутпфен за Enzoani, представени в нашата страна от Bridal Fashion. С тоалети именно на тези дизайнери, красивата софиянка е участвала за фотосесии и корици на списания, а наскоро бе избрана заедно с Елена Караколева  да представи и ексклузивната колекция на Enzoani  за 2012 г. - Celebrities. Колекцията се състои от тоалети единични бройки, предназначена за най-добрите бутици в света. Материите за тази колекция са естествена коприна, копринен дюпион и копринени ексклузивни дантели със специално избрана  конфигурация на цветята. Роклите са с шлейфове или лазерно изрязани детайли от естествена коприна, които имитират ефекта на дюните - изключителна тенденция в официалните тоалети за 2012. Конструкцията е корсетна, с незабележими фини банели, които перфектно оформят фигурата.  Цветовете са сребристо металик, черно, лайм, бургундско червено, антично розово, сапфирено синьо и златисто, предпочитани от холивудските звезди на червения  килим.  Именно затова и тази колекция е посветена на знаменитостите. Ева Лонгория, Дита фон Тийз, Пола Абдул, Никол Шерцингер, а от нашата страна - Стефка Костадинова, Кремена Халважадян са част от звездите с тоалети от тази специална колекция.

Паолина ПетракиеваПаолина Петракиева

За финала на конкурса Мисис Вселена 2011 дизайнерът на  Enzoani Дик Ван Цутпфен  е изпратил за Паолина специални тоалети, които най-добре ще подчертаят нейното излъчване и финес. С рокля от тази марка Елена Караколева спечели короната Мисис Европейски Съюз на миналогодишния конкурс в Литва.

Паолина ПетракиеваПаолина Петракиева

Снимки:
1. Паолина Петракиева в рокля на Pronovias
2. Паолина Петракиева с рокля на Enzoani for Celebrities 2012
3. Паолина Петракиева на корицата на "Сватбен каталог" е с рокля на My Lady
4. Паолина Петракиева на корицата на списание "Сватба" с тоалет на Atelier Aimee
5. Паолина Петракиева в корсет на My Lady
6. Паолина Петракиева в рокля на Pronovias със съпруга си Християн