Маникюристът на Мадона, Дженифър Лопез и Оскарите идва в България

 * "Звездният гуру" в ноктите пристига у нас за CNDмастърс курс по ноктопластика и дизайн

Дейвид Фаулър"Маникюристът на звездите", както е известен по света, Дейвид Фаулър пристига у нас за CND мастърс курс по ноктопластика и дизайн. Гуруто в ноктите за първи път ще посети страната ни между 18 и 20 септември в София, за да обучава маникюристи на тънкостите и най-високите стандарти в професията и последните тенденции в нейл арта. Той пристига у нас по покана на Интеркозметика, изключителен представител за България и Македония на световния лидер в маникюра-CND, марката, с която Дейвид стартира кариерата си и впоследствие работи през годините.

Дейвид Фаулър е признат от гилдията за един от най-добрите в света. Кариерата му се развива с бързи темпове след летящия старт, който му осигурява работата му с Джейн Арнолд, Артистичен директор на лидера в маникюра CND преди 10 години. Днес Дейвид е един от най-търсените преподаватели и съдии в международни конкурси по маникюр в Европа, САЩ, Азия, Австралия и Южна Африка. На ненадминатите му умения в маникюра се доверява поп иконата Мадона, звезди като Дженифър Лопез, Пинк, Бритни Спиърс, Гуен Стефани, Ийв (Eve), както и топ актриси от ранга на Хали Бери, Дарил Хана, Лилиан Собиески, Анджела Басет и Наташа Макелоун. Дъщерята на Мик Джагър – Джейд Джагър, дизайнер на бижута и активна светска личност, също е сред лоялните клиенти на гуруто в ноктите.

Маникюристът на Мадона, Дженифър Лопез и Оскарите идва в БългарияДейвид Фаулър е бил маникюрист на едни от най-престижните церемонии в света - работил е за американските филмови награди Оскари, музикалните награди Грами и филмовия фестивал в Сънданс. Също за телевизиите RTL и MTV, създавал е и нокти за фотосесии на модната библия Vogue.

За мастърс курса у нас Дейвид Фаулър ще работи в тандем с неговата партньорка и световен шампион в редица състезания по маникюр и ноктопластика Стефани Ло Ре. По време на семинара те ще разкрият тънкости в екстремния дизайн на нокти, перманентната френска ноктопластика с гел и акрил, 3D и плосък дизайн, едж дизайн, стилет, бадемова и други актуални форми на ноктите. Първият ден на курса ще стартира с интерактивна презентация и демонстрационно шоу на Дейвид и Стефани с най-актуалните nails стилове в момента, директно от модните подиуми и световните сцени.

Маникюристът на Мадона, Дженифър Лопез и Оскарите идва в БългарияМаникюристът на Мадона, Дженифър Лопез и Оскарите идва в България