Топмоделът Синди Крауфорд в уникална фотосесия
за списание ELLE

Топмоделът Синди Крауфорд в уникална фотосесия за списание ELLE Месеци, след като навърши 45 г., супермоделът Синди Крауфорд украси корицата на списание № 1 в света на модата с шеметна фотосесия в мегаполиса Шанхай. Тя споделя пред ELLE, че се е оттеглила от модния бизнес, за да се концентрира върху ролята си на майка. Синди разказва какви качества трябва да притежава всяко момиче, което иска да се докаже в професията на модел и да се превърне в легенда. Световноизвестната манекенка описва усещането да си жена над 40 години. Според нея в този период всяка дама осъзнава коя е и какво очаква от живота.

Синди Крауфорд, Ел Макферсън, Кристи Търлингтън, Линда Еванджелиста, Наоми Кембъл, Клаудия Шифър, Надя Ауерман и Ева Херцигова са имената, които белязаха историята на модата с периода на супермоделите. Преди тях манекенките са само безименни момичета, облечени в дизайнерски тоалети. Благодарение на това, че са запомнящи се личности, супермоделите променят света на известните, оставяйки следа след себе си.

Как контузия прекратява любимото занимание на Синди, което я поддържа във форма – танцуването на пилон, защо всяка сутрин става в 6, какво е загубила и спечелила, отказвайки се от модната си кариера, читателите могат да научат на страниците на ELLE. APRA

Топмоделът Синди Крауфорд в уникална фотосесия за списание ELLE