Сексапилната Роузи Хънтингтън-Уайтли стана лице на най-новия парфюм на "Бърбъри"

Роузи Хънтингтън-Уайтли стана лице на най-новия парфюм на БърбъриБританската актриса Роузи Хънтингтън-Уайтли, звезда от хитовата поредица "Трансформърс", се завърна към моделската си кариера, като стана лице на парфюма "Body" на модната марка "Бърбъри", пише БГНЕС.

Красивата британка позира, облечена само в бежов шлифер, показвайки стройното си тяло, благодарение на което през 2009 официално бе обявена за един от "ангелите" на Victoria's Secret. "За мен е голяма чест да работя отново с "Бърбъри", марката, която ми помогна да започна кариерата си. За мен е изключителен комплимент, че ме поканиха да стана първото тяло на "Бърбъри", споделя Роузи.

Родената на 18 април 1987 г. в Девън, Англия моделка, която сега живее в Лос Анджелис с приятеля си, британския актьор Джейсън Статам, е лице и на козметичната линия на марката. "Удивителната красота на Роузи я направиха естествен избор за първото лице на "Бърбъри Боди", заяви от своя страна творческият директор на марката Кристофър Бейли.

Роузи оглави тазгодишната класация "Hot 100" на списание Maxim. Чаровната моделка бе определена от FHM и за Най-сексапилната жена в света за 2011 г.

Роузи Хънтингтън-Уайтли стана лице на най-новия парфюм на Бърбъри

Фото:

1. Портретна снимка на Роузи Хънтингтън-Уайтли от www.imdb.com
2. Роузи Хънтингтън-Уайтли в рекламата на Burberry