Денил представи новата си пролетно-лятна колекция чрез бодиарт

Денил представи новата си пролетно-лятна колекция чрез бодиартМодна марка Денил представи новата си колекция по нестандартен начин. Вместо облечени върху манекенки, дрехите били нарисувани върху голите им тела, предава репортер на БГНЕС.

Свикнали сме да виждаме новите предложения на дизайнерите под формата на традиционните ревюта, по време на които кокетни манекенки се разхождат по модния подиум с новите модни тенденции. Вчера в София се състоя доста по-нестандартно модно събитие по повод пролетно-лятната колекция на модна марка "Денил".

За първи път в България дрехите не бяха облечени, а нарисувани. "Целта ни беше да накараме дрехите да оживеят. Всеки може да облече един модел и да го накара да се разходи. Но не всеки може да накара дрехата да оживее", обяснява организаторката на събитието и автор на идеята Марина Германова.

Денил представи новата си пролетно-лятна колекция чрез бодиартДенил представи новата си пролетно-лятна колекция чрез бодиарт

Роклята, която приковала погледите на гостите била представена по изключително нетрадиционен начин – нарисувана върху голото тяло на манекенката. В същото време друга манекенка позирала с ефектната черно-бяла рокля, но този път не от боя, а от плат. "Бодиарт, това е изкуство, каквото за нас са дрехите", споделила Германова.

Денил представи новата си пролетно-лятна колекция чрез бодиартДенил представи новата си пролетно-лятна колекция чрез бодиарт