Planet Yacht отпразнува рождения си ден в компанията на модна марка Just Cavalli и водка Roberto Cavalli

Веригата заведения Planet La Dolce Vita отпразнува рождения ден на своето заведение Planet Yacht на 24.06. в морския курорт Св. Влас.

Както миналата, така и тази година рожденият ден на Planet Yacht отново бе свързан с марката Cavalli. Всички присъстващи гости имаха възможност да видят и да се насладят на най-новите модни предложения на марката Just Cavalli.

Planet Yacht отпразнува рождения си ден в компанията на модна марка Just Cavalli и водка Roberto Cavalli Planet Yacht отпразнува рождения си ден в компанията на модна марка Just Cavalli и водка Roberto Cavalli

На специалния ревю-спектакъл в две части – casual и formal – бяха показани модели от дамската и мъжка линия на колекция пролет-лято 2011. Облеклата в по-небрежен стил бяха в някои от основните принтове за сезона – Kenya, Avatar, Namibia и Tiger Shell в духа на анималистичната есетика на Just Cavalli. Официалните облекла висококачествена италианска мода бяха подбрани от голямото ревю на марката за пролетно-летния сезон на 2011 г.

Planet Yacht отпразнува рождения си ден в компанията на модна марка Just Cavalli и водка Roberto Cavalli

След ревюто, моделите на Just Cavalli раздадоха на гостите ефектни миниатюрки на водка Roberto Cavalli. В полунощ собственикът на Planet La Dolce Vita г-н Владимир Вишански разряза празничната торта, всички присъстващи се насладиха на голяма заря и останаха да се забавляват в компанията на оригинален микс от DJ и саксофон.

Снимки:

1. – 3. Модни предложения на марката Just Cavalli, показани по време на отпразнува на рождения ден на Planet La Dolce Vita

Фото: © Disco.bg