С денс-ревю беше представена най-новата колекция бельо и бански костюми на Triumph

С денс-ревю беше представена най-новата колекция бельо и бански костюми на Triumph С нестандартно денс-ревю екипът на МОДНА АГЕНЦИЯ VIP Fashion Group представи най-новата колекция бельо и бански костюми на световно известната марка Triumph.

Главната роля бе поверена на топмодела Снежи Касабова, която се превъплати в образа на момичето на АГЕНТ 007 – Джеймс Бонд. В шикозната обстановка на Planet club се разрази истински екшън в стила на култовата холивудска продукция, в чийто сюжет участваха професионални танцьори и манекени. Събитието бе част от най-новия проект на Модна Агенция VIP Fashion Group, вдъхновен от нашумели кино продукции, в който по особено интересен начин се преплитат мода, актьорско майсторство, модерен балет и нестандартна хореография.

Сред многобройната аудитория уважила модния спектакъл, се открояваше TV водещия – ДЕО, който не пропусна да застане пред фотообектива на Боби Решовски, заобиколен от красавиците на VIP Fashion Group. Той ще бъде водещ на първия сезон на най-мащабното музикално шоу - X Factor, което започва от септември по NOVA TV. Продуцентите на музикалното реалити бяха специални гости на Мира Матеева, която има не леката задача да им съдейства за откриването на музикални таланти във Варна и Бургас.

С денс-ревю беше представена най-новата колекция бельо и бански костюми на Triumph