Младият български бранд GENE създаде колекция за Butterfly

Младият български бранд GENE създаде колекция за Butterfly Първата българска Butterfly кампания подкрепя младия български бранд GENE, който стартира преди близо 2 години.

Лора Николаева, креативен директор на марката, и дизайнерката Яна Илиева заедно създадоха Butterfly by GENE, защото вярват, че хората са по-силни, когато работят в екип.  След изключителния успех на колекцията им Gene back to basic, която сигурно сте забелязали в магазините Miss Sixty в цялата страна, е налице и първата тяхна кампания за международната платформа Fashion Days - клуб за ексклузивно онлайн пазаруване.

Fashion Days е компания, основана в Швейцария и е пазарен лидер в продажбата на модни стоки и услуги в Централна и Източна Европа с онлайн магазини в Чехия, Словакия, Унгария, Словения, Румъния и България.

Butterfly by GENE е колекция, вдъхновена от свежия полъх на лятото. Естествени материи, изчистени линии и изключително внимание към всеки детайл, са съчетани перфектно, за да ви поднесат последните модни тенденции по един свеж и  енергизиращ начин.

Младият български бранд GENE създаде колекция за Butterfly Младият български бранд GENE създаде колекция за Butterfly

Колекцията Butterfly by GENE ще се появи в магазина Fashion Days на 23.06.2011г. и, както всяка друга кампания, ще продължи точно 4 дни. Колекциите Butterfly са специално създадени за Fashion Days и са достъпни единствено за регистрираните потребители на сайта.

Никол Станкулова, свежото лице на телевизионния екран, застана пред обективите на модните фотографи от Bliss Драгомир Спасов и Симеон Леви, и направи за Fashion Days впечатляваща модна сесия.

Младият български бранд GENE създаде колекция за Butterfly