Atelier Aimee Montenapoleone представя
най-новата си колекция в Милано

Atelier Aimee Montenapoleone представя най-новата си колекция в МиланоИталианската марка за висша мода Atelier Aimee ще представи колекция пролет-лято 2012 след броени дни в Милано. Величественият Palazzo Clericci ще събере агентите, клиентите и ВИП гостите на обичаната от ценителите на високия шев марка. Пред тях ще бъде представена La Spose de Red Carpet (булка на червения килим) в изключителна атмосфера от най-добрите модели в Италия.

Atelier Aimee се състои от 3 различни колекции: едноимената Atelier Aimee Montenapoleone, за булките, които обичат нестандартните решения и желаят да бъдат уникални на сватбения си ден, Eme di Eme – за нежните романтички и Pret a Porter Atelier Aimee – за почитателките на изчистения стил и елегантната нео класика. Известен факт е, че фирмата работи само с най-висококачествените естествени материи и дантели като Chantily и Macrame, a ръчната бродерия е запазен знак на марката. Тоалетите се изработват във фабриката във Верона от майстори дизайнери-кутюристи, които създават чудеса за истински ценители. Отделно фирмата е известна и с ръчната изработка на красиви цветя от естествени материали, за които е характерен прецизен технологичен процес и изключително внимание към детайла.

Atelier Aimee Montenapoleone представя най-новата си колекция в МиланоAtelier Aimee Montenapoleone представя най-новата си колекция в Милано

Булката с тоалет на Atelier Aimee е винаги различна и запомняща се, а много често фирмата изработва официални рокли както за миланската La Scala, така и за холивудските звезди на червения килим. Затова и новата колекция носи такова име, а също и защото на ревюто на Atelier Aimee ще присъства и голяма холивудска звезда, на която името се пази в тайна и са взети изключителни мерки за сигурност.

Atelier Aimee Montenapoleone представя най-новата си колекция в МиланоAtelier Aimee Montenapoleone представя най-новата си колекция в Милано

Atelier Aimee е представена у нас от Bridal Fashion и вече има своите почитатели. Специално за нашето представителство е изработена и колекция от официални рокли в единични бройки, които са само за бутиците на фирмата.

Съвсем скоро с умопомрачителна рокля ще се омъжи и една от най-известните дами в България, за която дизайнерите на фирмата начело с Лучия Заноти в момента творят истински шедьовър.

Atelier Aimee Montenapoleone представя най-новата си колекция в Милано

Снимки:
1. Анелия Петкова, собственик на бутик Bridal fashion със собственика на Atelier Aimee - сеньор Киси и Елена Караколева - Мисис Европейски Съюз 2010
2. - 5. Модели от колекцията на марката
6. Анелия Петкова и Паолина Петракиева - Мисис Вселена 2010 в рокля на Atelier Aimee