Елица Тодорова: "Сцената е магическо място, на което можеш да пробваш страхотни визии"

* Eлица е новото рекламно лице на "Магама"

Лилия Людмилова

Eлица е новото рекламно лице на МагамаКрасивата и талантлива изпълнителка на песента „Вода” – Елица Тодорова – е новото лице на салони „Магама”. Тя повери грижите за дългата си коса – нейна запазена марка на сцената – в професионалните ръце на топ коафьора Вили Боршукова и засне специална фотосесия с новата си визия.

Елица харесва косата й да е права и пусната свободно: „Когато свиря, обичам да я усещам как се вее около мен, да чувствам нейната виталност. Eлица е новото рекламно лице на МагамаПо време на фотосесия много държа да се получи добър контражур, който подчертава движението на всяко косъмче.”

За чаровната изпълнителка сцената е магическо място, на което могат да се изпробват страхотни визии, а най-смелият й експеримент, както споделя, е появата й с лилава перука в песента „Луди нощи”, записана с изпълнителя Криско.

Относно избора си да работи с Вили Боршукова и да стане рекламно лице на салоните „Магама”, Елица споделя: „Много често в живота и в работата подхождам интуитивно. Eлица е новото рекламно лице на МагамаВ момента, в който влязох в салона, Вили ме посрещна така, сякаш се познаваме от години. Усетих, че е вярваща. Аз също съм вярваща и обичам да общувам с духовни личности. Усетихме се много бързо.”

Според Вили Боршукова техния музикално-естетически тандем с Елица ще бъде истински креативен и успешен.

 

Eлица е новото рекламно лице на Магама

Снимки:

  1. – 4. Фотосесия на Eлица Тодорова

 

коса и грим: МАГАМА

фотограф: © Владо Балевски

гардероб: Мира Бъчварова