ЛиЛана е новото лице на марката a's

Елена Ковачева

ЛиЛана_Ariston fashiona's - младежката марка на компанията Ariston S, избра за лице на своята есенно-зимна кампания младата поп певица ЛиЛана. За своите 21 години, тя има забелижителни изяви в спорта, киното и музиката. На 14 години е републиканска шампионка по художествена гимнастика, участва в няколко детски филма, води предаване по музикална телевизия, прави фотосесия за списанието "Playboy", но нейната страст си остава музиката.

Мениджърите на марката мотивират избора си с думите: "ЛиЛана е съвременна и уверена в себе си млада жена. Спряхме избора си на нея, защото е артистична, дръзка и носи в себе си позитивен заряд. Смятаме, че тя е именно образа, който е нужен на a's."

a's е марка придържаща се към максимата, че стилното не винаги е скъпо. Комфорт, красота, простота и модерно излъчване - това е философията на a's. Тя се обръща към млади, енергични жени, които искат да изглеждат добре и да се чувстват удобно. Стилът на a's следва модните тенденции, без да ги натрапва, което позволява на облеклата да бъдат актуални и съвременни не само един сезон, освен това той е умело разчупен и придава на моделите универсалност.

Колекцията е създадена за тези, които харесват свободата и комфорта, могат истински да почустват вкуса на живота и да остават жизнени и енергични, справяйки се с тежестта на ежедневието. Точно за това мотото на кампанията е "Fashion for living".

//www.ariston-s.com