Юлияна Дончева: лице на модна къща Ariston S

Ани Христова


Юлияна ДончеваНай-стилната дама на България за 2005 година ще представи есенно-зимната колекция на модно къща Ariston S. А когато тя се казва Юлияна Дончева, жена, в която хармонично се съчетават красота, стил и "аристократичност", то интереса към нея е обясним. Тя има таланта винаги да изглежда добре, независимо от това как се облича. Въпреки че напоследък все по-често посяга към костюмите, тя успява да намери начин да разчупи деловия стил и той да не бъде скучен.

Колекцията есен-зима на Ariston S е създадена за тези, които обичат да се обличат не само конфортно, но и красиво. Дизайнерите на марката са си поставили целта да създадат елегантни и стилни модели. Техните идеи се трансформират в ансамбли, стремящи си да внесат хармония в живота на жената, която я прави толкова неустоима. С облеклата на Ariston S: сексапилни, но не предизвикателни, изкусно подчертаващи извивките на тялото, но удобни и носещи заряд на оптимизъм и настроение, ще се чувства конфортно всяка жена.

От компанията споделят, че изборът на Юлияна Дончева се основава на качествата, които притежава: елегантна, лъчезарна и модерна жена. Тя е лицето което отразява най-пълно философията на марката Ariston S. Работеща жена, преуспяла в кариерата, но също така майка и съпруга. С две думи една съвсем земна жена. Самата марка гради имиджа си на безупречен стил, прецизност, високо качество и естетика. Сегашната рекламна кампания минава под логото "Нежна революция".
Какво по-уместно може да се каже!

//www.ariston-s.com