Top Model of The World 2011 Лоредана Виолета Саланта  на 10 годишнината на Вечери на модата

Top Model of The World 2011 Лоредана Виолета Саланта на 10 годишнината на Вечери на модатаПоредното предизвикателство, с което се е заела амбициозната красавица Петя Велкова е организирането на  10-тото издание на ВЕЧЕРИ НА МОДАТА в ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА, което ще се проведе на 9 и 10 юли в красивия оазис, курорта Св.Константин и Елена.

 За най-голямото модно събитие у нас Петя е поканила Top Model of The World 2011 Лоредана Виолета Саланта, с която се е сприятелила на световния конкурс  в Германия, където  представи достойно България.

Това не е първото модно предизвикателство на амбициозната моделка. Миналата  година тя ни изненада с нейна колекция,  една черно-бяла феерия от 20 тоалета, наречена Усещане за жена, инспирирана от модната икона Мерилин Монро. А в края на годината откри собствен бутик с ревю на кожени палта  от лисица, норка и визон, както и последната колекция обувки, носеща нейното име.

За десета година Гранд Хотел Варна е домакин на големият моден форум, на който си дават среща производители и представители на модата у нас. Екип от професионалисти е събрала красавицата за осъществяването на големия спектакъл. Приятели и партньори на ВЕЧЕРИ НА МОДАТА е и нашият моден портал FASHION.BG.

Top Model of The World 2011 Лоредана Виолета Саланта на 10 годишнината на Вечери на модатаTop Model of The World 2011 Лоредана Виолета Саланта на 10 годишнината на Вечери на модата

Най-попурярните модели на България ще дефилират с бански костюми, ежедневни и официални тоалети. Радост и усмивка ще ни донесе и  детската мода, която  ще присъства в Юбилейният спектакъл.

Със специална колекция Корсет ще ни демонстрира своята актуалност и женственост.

Няма да бъдат пренебрегнати и мъжете, защото именно ВЕЧЕРИ НА МОДАТА са  място за сверяване на часовника, с модните тенденции.

Top Model of The World 2011 Лоредана Виолета Саланта на 10 годишнината на Вечери на модатаTop Model of The World 2011 Лоредана Виолета Саланта на 10 годишнината на Вечери на модата

Грандиозно огнено шоу ще даде начало на юбилейният спектакъл, в тайна се пазят  другите участници на  двете вечери, но едно е сигурно, гостите ще останат приятно изненадани.

Петя често казва: "Харесвам предизвикателствата и не се притеснявам да се изправя наравно с тях!"

 

Снимки:

1. Лоредана Виолета Саланта
2. Юлияна Дончева
3. Петя Велкова
4. Ива Екимова
5. Наталия Гуркова