Pronovias Fashion Group с грандиозно ревю утре в Барселона

*Елена Караколева – ВИП гост на събитието

Елена Караколева – ВИП гост на  грандиозно ревю на  Pronovias Fashion GroupМисис България Вселена 2009 и Мисис Европейски Съюз 2010 - Елена Караколева след броени дни ще отлети за Барселона, където ще бъде ВИП гост на ревюто и гала вечерята на най-големия производител на булчински и официални рокли в света - Pronovias.

Всяка поредна година фирмата – гигант, за която творят дизайнерите – Валентино, Ели Сааб и Мануел Мота организира най-пищните модни ревюта, които преминават при изключително строг режим. Събитието продължава 3 дни, в които ще бъде представена колекция 2012 от най-добрите световни модели като Каролина Куркова, Миранда Кер, Изабели Фонтана и др. Следват гала вечери и партита, на които присъства еветовният елит – Деми Мур, фамилия Иглесиас, Род Стюат и Пени Ланкастър, Иванка Тръмп, испански аристократи и агенти на марката от цял свят. Всяка година Pronovias е също и патрон на модната седмица в Барселона, на която участват дизайнери от цял свят.

Елена Караколева – ВИП гост на  грандиозно ревю на  Pronovias Fashion GroupЕлена Караколева – ВИП гост на  грандиозно ревю на  Pronovias Fashion Group

Елена Караколева е поканена от президента на фирмата – Алберто Палачи като ВИП клиент на марката и лице на Bridal Fashion – агент за България на Pronovias Fashion Group. Заедно със съпруга си и българският представител за нашата страна Елена ще се потопи в изисканата атмосфера на музея на изкуствата в Барселона където ще се състои модното дефиле, Palau San Jordi и конгресният център на хотел Juan Carlos. Ревюто ще се излъчва от 65 телевизии в цял свят, а също и във Facebook.

В рамките на събитието заедно с главния дизайнер и креативен директор на Pronovias – Manuel Mota и агента за България – Анелия Петкова ще бъдат обсъдени бъдещите тоалети на Елена за конкурса Мисис Европейски Съюз 2011, който ще се организира през септември 2011 в хотел „Saint George Palace” в курорта Свети Влас.

Елена Караколева – ВИП гост на  грандиозно ревю на  Pronovias Fashion Group

Елена Караколева – ВИП гост на  грандиозно ревю на  Pronovias Fashion Group

Елена Караколева – ВИП гост на  грандиозно ревю на  Pronovias Fashion Group

Снимки:

1. Елена Караколева с рокля на Проновиас
2. Анелия Петкова с Алберо Палачи, собственикът на Pronovias
3. Главният дизайнер на Проновиас - Мануел Мота с Ирина Шайк
4. - 6. Модели на марката Pronovias от колекция 2012.