Създателят на метода Hair Talk – Гюнтер Алекс идва в България

Силвия Тодорова


В началото на месец май методът за удължаване на коса „Hair Talk” излиза с нова версия. Тя ще бъде представена в България от създателя на метода Гюнтер Алекс, който ще проведе професионален семинар на 8 и 9 май в София.

Създателят на метода Hair Talk – Гюнтер Алекс идва в БългарияСъздателят на метода Hair Talk – Гюнтер Алекс идва в България

При специалния немски метод за удължаване на коса „Hair Talk” се използват стикери за залепване без топлинна обработка, които са напълно незабележими. От метода на стикерите се възползва и самата Мадона, както и Жизел Бюндхен. „Hair Talk” е официален партньор и на конкурса „Мис Германия”, a в България съвсем наскоро Николета Лозанова, която стана лице на „Магама”, беше преобразена чрез този метод от топ коафьора Вили Боршукова. През месец май Николета е и на корицата на списание Coiffure Beauty.

Създателят на метода Hair Talk – Гюнтер Алекс идва в БългарияСъздателят на метода Hair Talk – Гюнтер Алекс идва в България

Гюнтер Алекс създава оригиналния метод на стикерите „Hair Talk” през 2005 г., а през 2007 г. „Hair Talk” става продукт на годината в Полша. Стикерите се прилагат както за удължаване на косата, така и за придаване на повече обем и са направени от 100% естествена коса. Подходящи са дори за бретон, защото свръзката е много финна и приляга плътно и може да се сложи в най-горната част на темето. Методът на Гюнтер Алекс позволява удължаване на косата с от 6 до 70 см. и е много подходящ за тънки, фини и силно изрусени коси, изтощени от боядисване. С него се постига ефектно етажиране, а и впечатляващи цветни акценти с кичурите “Hair Talk Fun”. Поставянето на стикерите е бързо и лесно (също като свалянето), а поддръжката се прави на четири месеца.

Снимки:

1. Създателят на метода „Hair Talk” – Гюнтер Алекс

2. – 4. Лица на „Hair Talk” за 2011 г.

Фото: © Hair Talk