Митко Дамов и Vogue Vision представиха тенденциите в косите за 2011 на VIP дефиле

Митко Дамов и Vogue Vision представиха тенденциите в косите за 2011 на VIP дефилеВ седмицата преди празниците салонът на Vogue Vision в хотел „Шератон” се превърна в ексклузивна зона на изкуството и иновациите в прическите. Близки приятели на Митко Дамов и Vogue Vision и тесен кръг представители на политическия, бизнес и светски елит се потопиха за няколко часа в шикозния свят на модата и последните тенденции в косите за 2011 година. Сред специалните гости на VIP дефилето на Митко Дамов и Vogue Vision бяха: бизнес дамата Цветелина Бориславова, журналистката от БНТ Валя Ахчиева, народните представители от ГЕРБ Пламен Нунев и Светлана Ангелова, бившият министър на образованието от кабинета на НДСВ Владимир Атанасов, дипломатът Светла Златарска, бизнес дамата Траяна Орфаниду, актрисата Еми Шкодрева, д-р Енджи Касабие и много други.

Митко Дамов и екипът на Vogue Vision приветстваха специалните си гости на чаша шампанско във футуристично декорираното фоайе пред салона. Докато топ коафьорите добавяха последни щрихи към прическите на моделите, VIP гостите имаха възможността да изживеят едно символично пътешествие в света на луксозната марка за козметична грижа LA BIOSTHETIQUE PARIS. Концептуални видео послания на LA BIOSTHETIQUE PARIS „посрещнаха” гостите „на улицата” – сред рисунките на култовия ъндърграунд артист Banksy. Пътуването продължи през различни арт – стилове и модни идеи като постепенно се пренесе от виртуалния в реалния свят.

Кулминацията на вечерта беше VIP дефиле на най-актуалните тенденции в косите за пролет / лято 2011 година. В рамките на бляскавото ревю топ коафьорите претвориха иновативната концепция на Vogue Vision и LA BIOSTHETIQUE PARIS за неуловима лекота и свежест, дързък сексапил и женственост в прическите.

Митко Дамов и Vogue Vision представиха тенденциите в косите за 2011 на VIP дефилеМитко Дамов и Vogue Vision представиха тенденциите в косите за 2011 на VIP дефилеМитко Дамов и Vogue Vision представиха тенденциите в косите за 2011 на VIP дефиле

Митко Дамов и Vogue Vision представиха тенденциите в косите за 2011 на VIP дефилеМитко Дамов и Vogue Vision представиха тенденциите в косите за 2011 на VIP дефиле

Митко Дамов и Vogue Vision представиха тенденциите в косите за 2011 на VIP дефиле

Митко Дамов и Vogue Vision представиха тенденциите в косите за 2011 на VIP дефиле

Снимки:

1. Цветелина Бориславова и Митко Дамов
2. Владимир Атанасов и Светла Златарска
3. Траяна Орфаниду
4. Пламен Нунев и Светлана Ангелова
5. Актрисата Еми Шкодрева
6. д-р Енджи Касабие
7. - 13. Vogue Vision - тенденции в косите за пролет/лято 2011 г.