ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПОКАЖЕТЕ В ПЪЛНИЯ СИ БЛЯСЪК!
Triumph Колекция Пролет/Лято 2011

Силвия Тодорова

Triumph Колекция Пролет/Лято 2011Слънцето блести все по-ярко – време e да последвате неговия пример! Покажете своята женственост в пълния й блясък с новата пролетно-лятна колекция на Тriumph.

Дизайнерите на марката, която тази година отбелязва 125-годишнината от своето създаване, предлагат голямо разнообразие от красиви и комфортни модели, подходящи за различни поводи и подчертаващи разноликата женственост.

Изящество от дантела и тюл – така накратко може да се обрисува серията Sexy Feelings, която се предлага в класическо черно и карамел, но и в искрящ тюркоазен цвят.

В носталгично-романтичната гама са сериите Stylish Temptation и Tempting Feelings - комбинация от дантела и тюл в два контрастни модни цвята – сиво и розово. Бъдещите булки несъмнено ще се влюбят в Delicate Romance – от която могат да изберат според предпочитанията си – сутиен със свалящи се презрамки или корсет в цвят ванилия и да добавят колан с жартиери или само жартиер. Бельото е изработено от гладка материя с лек блясък, чашките са оформени и декорирани с нежна дантела.

Triumph Колекция Пролет/Лято 2011Triumph Колекция Пролет/Лято 2011

Популярното бельо, обединено под мотото Curves, изработено от олекотени гладки материи, които прилепват като втора кожа към тялото, са в модния за сезона цвят – цикламено розово (Curves Forever) или в дискретен анималистичен принт (Party Curves). Чашките на сутиените са гладки, с Push up, а презрамките са с различни опции за носене.

Triumph Колекция Пролет/Лято 2011Triumph Колекция Пролет/Лято 2011

И нещо съвършено ново за пазара. Бельо от бамбук! Бельото Eco Sweet от серията Natural Sensation е от вискозна материя, получена от преработката на влакна от бамбукова дървесина. Усещането за комфорт при носене е уникално и се запазва през целия ден, тъй като материята е изключително мека, дишаща, антибактериална и не задържа неприятни миризми. Предлаганите модели са в нежни пастелни цветове – ванилия и “чай с мляко”, а чашките на сутиените са декорирани с дантела от органичен памук и сатенирани лентички.

Избрахте ли вече своя модел? Едно е сигурно – облечени в бельото на Triumph ще се чувствате и изглеждате прекрасно!

Снимки:
1. Sexy Feelings
2. Stylish Temptation
3. Delicate Romance
4. Party Curves
5. Eco Sweet

Фото: © Triumph