Фотосесесия за най-новия проект на дизайнера Красимир Недялков - "Кабаре"

Фотосесесия за най-новия проект на дизайнера Красимир НедялковКолекцията е вдъхновена от любовта на дизайнера към класическото вариате. В началото на своята кариера Красимир Недеялков е участвал като актьор и танцьор в не един спектакъл. През годините той е създал много артистични костюми за различни балети и изпълнители.

Колекцията "Кабаре" носи полъх от древен Париж, където преди 130 години Рудолф Салис основава първото кабаре на улица "Монмартър". Тоалетите са издържани в духа на класическото Кабаре. Преобладаващите цветове са червено, черно и бяло. Материите са така актуалните напоследък шифон, дантела, воал, трико, органза, тафта и памук, внесени по поръчка на дизайнера от Италия от фирма "Дамар" ООД.
Премиерата на новия проект на Недялков ще бъде на 17 април от 20 часа в Plаnet клуб - Варна. Вариатетен полъх, хубава музика, балет, красиви жени и изискани мъже, ще могадат да видят гостите на събитието. Водеща на Кабаре е Елза Парини, която ще влезе в образа на Лайза Минели. На сцената в Планет клуб ще дефилират моделите Бояна Стоева, Нели Стайкова, Деси Златева, Ани Цветкова. Дизайнерът Красимир Недялков, освен на познатата сцена в заведението, ще постави и още няколко модни акцента по темата на още четири места за да могат повече от гостите да се докоснат до магията на Кабарето. Много популярни лица от шоубизнеса ще бъдат ангажирани в различните етюди.

Фотосесесия за най-новия проект на дизайнера Красимир НедялковФотосесесия за най-новия проект на дизайнера Красимир Недялков

За гримът на моделите ще се погрижи Евелина Дойчинова от ''Make-up Studio",  а прическите ще сътвори талантливата коафьорка Снежина Стоянова-Бъчварова от "Студио S". Страхотните тоалети на дизайнера ще бъдат съчетани с новата колекция обувки на ''Premier'' и бутикови шапки изработени специално за случая от майсторите на ателие "Беллора". За аксесоарите ще се погрижи и Геновева Йорданова от ателие за цветя и декорация "Флоралия". "След премирата във Варна, колекцията ще бъде представена и на национално турне в различни краища на България, на места носещи съответното настроение и емоция", заяви Красимир Недялков, "С ''Кабаре'' искаме да върнем магията на вариатето като един истински малък свят на удовлствия и забавление", добави още той.