Музикантът Любо Киров започва дискусия за дрес кода

Любо Киров започва дискусия за дрес кодаДрес кодът и неговите послания ще бъдат център на широка обществена дискусия, инициирана от чешкия моден бранд Pietro Filipi у нас. За посланик на мъжката линия на марката в България и модератор на обществената дискусия, Pietro Filipi избра един от най-елегантните и обичани български музиканти Любо Киров. Новината беше съобщена на специално събитие в Spaghetti Kitchen.

„Аз смятам, че дрес кодът отговаря на естетическите изисквания, на пулса на сърцето и цялостното излъчване на хората, които е добре да носят това, което им помага да надграждат вътрешното с външното. За тези неща аз мога да говоря чисто емоционално. Аз не съм професионалист в тази област и няма и да стана. Почти винаги когато става дума за артист, там се съчетават рисуване и пеене, усет за цвят, за мода, и за композиция. Така че ще е интересно от моя страна да проследим какво се случва в сферата на дрес кода в нашата страна.”, сподели Любо Киров.

В търсене на истината за кодовете на общуване, инициативата на Prietro Filipi ще сблъска артистичната свобода със строгите бизнес изисквания. Любо ще влезе в ролята на репортер и ще направи серия от интервюта за бизнес дрес кода и неговите правила. Наблюденията и опита си по темата ще споделят представители на бизнеса, които в работното си ежедневие спазват дрес код и са наясно с посланията, които изпраща подобен тип обличане – авторитет, компетентност, респект.

Любо Киров започва дискусия за дрес кода

„Посланик на Pietro Filipi звучи сериозно и безкомпромисно!”, заяви Любо Киров. „С голям усет за марката облякох дрехите на Pietro Filipi Това наистина са дрехи, с които можете да отидете на много сериозна делова среща за минимум милион и половина сделка, но с тях можете да завършите и в нощен клуб, което аз ще направя по-късно днес. Аз се чувствам много комфортно и това е най-важното. Това е Pietro Filipi в мое лице”.

„Преди пет години ние успешно стъпихме на българския пазар и вече се гордеем с наши лоялни клиенти”, заяви Ралица Янева – представител на Pietro Filipi за България. „И преценихме, че вече е дошло време повече хора да научат за нас и за безкомпромисното качество и стил на марката Pietro Filipi.”