Сватбено изложение Grand Wedding Show 2011


Сватбено изложение Grand Wedding Show 2011 На 2 април 2011 г. от 11:00 до 18:00 часа в Гранд Хотел София ще се проведе Grand Wedding Show - второ издание на сватбеното изложение.

Гранд Хотел София ще представи вълнуващи предложения за сватбени декорации съобразно с най-новите тенденции за 2011 година – актуални цветове, воали, цветни аранжировки и детайли в украсата.

Гранд Хотел София ще предостави възможност на бъдещите младоженци да се запознаят с условията за провеждане на сватбено тържество по време на специален тур с чаша пенливо вино из ресторантите и залите на хотела, който ще започне в 16 ч. По желание, екипът готвачи на хотела ще може да ги консултира за избора на празнично меню и торта за сватбения ден.

Сватбено изложение Grand Wedding Show 2011 Сватбени торти, украсени с ръчно изработени фигури от захарно тесто, специални декорации по индивидуален проект, както и най-актуалните вкусове за сватбени торти, ще бъдат представени от екипа сладкари на Гранд Хотел София и карвинг-шеф Юри Димо. В „Grand Wedding Show” ще вземат участие фирми, предлагащи различни сватбени услуги - покани, халки, булчински рокли, цветари и декоратори, фото и видео услуги, диско водещи и музиканти, както и актьори и танцьори, гримьори, фризьори, специални козметични процедури и СПА, услуги, предоставящи специални преживявания и още много други, разположени на цял етаж в хотела.

За първи път на българският пазар ще бъдат представени нови и уникални продукти и услуги. Специално за събитието ще бъде внесена рядък вид пеперуда, която ще посреща бъдещите булки като фея на щастието и късмета. 3D видео албум със снимки от сватбата, бяла каляска като от приказката за Пепеляшка и още изненади са приготвили участниците в изложението за бъдещите младоженци.