Свежа пролет и романтично лято с колекцията на Ваяна

Русенската модна къща Ваяна откри днес своя нов магазин в Русе. Пред известни русенски дами, почитатели и клиенти беше представена новата колекция пролет-лято 2011.

Модел на Vayana

Модел на Vayana

"Ваяна" е търговска марка на фирма "БТБ България" АД. Тя е на пазара от 4 години. За развитието на "Ваяна" работят Ахим Байерл от Германия, като идеен двигател и „продуцент”, както и група дизайнери, които стоят зад много от моделите и на немски марки. Тези сили, впрегнати за българския пазар, доказват своята воля и хъс да сътворяват красота за българската жена. И днес, въпреки кризата и благодарение на успешните си продажби, "Ваяна" се разширява и завзема нови пазари. "Основният стремеж е да се удовлетвори деловата дама във всяка нейна „крачка” чрез много вдъхновение, подбор на качествени материали и прецизна изработка", съобщават от модната къща.

Модел на Vayana

"Ваяна" ви предизвиква да усетите красотата по нов начин - чувствен, запленяващ и вълнуващ във всяка ситуация, защото "Ваяна" означава ИЗВАЯНА, а с облеклата на "Ваяна" всяка дама изглежда изваяно красива. С последната си колекция пролет-лято 2011, марката изпраща послание за неповторимост, стил и романтика. Темите в нея са - "Свежа пролет" и "Романтично лято".

Модел на VayanaМодел на Vayana

Модел на VayanaМодел на Vayana

Модел на VayanaМодел на Vayana  

Свежа пролет
За деловата дама "Ваяна" предлага офис комфорт. Костюмите от са от материя с приятен опип и имат добра форма. Съчетанието с памучни ризи в актуални цветове или по-дръзки свежи блузки от памук и естествена коприна подчертава женствените форми и загатва непретенциозна елегантност.

За пролетните дни "Ваяна" предлага елегантни закачливи комбинации на черен памучен сатен с риза или блуза. Дръзко якенце в малиново, рокля и пола в същия цвят за повече настроение под пролетното слънце - за разходка и за свободното време. В пролетната серия ще откриете също удобни, но и интересни връхни дрехи, подходящи за сезона.

Модел на VayanaМодел на Vayana

Модел на VayanaМодел на Vayana

Модел на VayanaМодел на Vayana

Романтично лято
"Ваяна" разделя лятната си линия на три части. Първата е линия, в която са подбрани официални облекла за коктейли или специални поводи. В "сатенената” група присъстват задължителните вечни неутрални цветове – сив, черен, както и закачливите модерни и по-разчупени - олива и тюркоаз, за смелите и дръзки дами в техните празнични дни.

Модел на VayanaЗа удобство през жаркото лято са подбрани материи от памук с еластан. В тази линия "Удобно ежедневие" ще откриете бял памучен костюм от две части - панталон и сако, както романтична рокля с болеро, панталони с класическа линия в актулни цветове, слънчеви рокли и поли, както и искрена романтика с флорални мотиви.

Отново към тази линия са прибавени ефирни блузки с актуални цветове, както и по-закачливи щампи и модели за прохладните летни вечери.

Включени са и трикотажни рокля и блузки - за да подчертаят естетсвената красота и да вдъхнат капка непретенциозност в ежедневието.

Модерният милитъри стил намира своето отражение в свежа комбинация от лен с памук за максимален комфорт през лятото. Стил за почивните дни и удобство във всяка ситуация е пожеланието на Ваяна към дамите с тази свежа линия, наречена "Разходка с лодка".

Снимки:

Модели на марката Vayana за пролет-лято 2011
Фото © Fashion.bg