Абитуриентката – като звезда от Холивуд в роклите на Bridal Fashion

От 3 години българските дами се радват на модните творения на световните дизайнери – луксозни официални тоалети на най-добрите цени в Европа, представени от Bridal Fashion. Фирмата е агент за България на испанския моден гигант Pronovias, за която работят дизайнерите - Ели Сааб, Валентино и Мануел Мота, ексклузивната израелска фирма My Lady, американската - Maggie Sottero, холандската Enzoani и италианската фирма за висша мода Atelier Aimee Montenapoleone.

Колекцията от абитуриентски рокли на PRONOVIAS 2011 е вдъхновена от филма „Алиса в страната на чудесата”. Цветовете са тюркоазено, магента, вишнево червено, небесно и метероитно синьо. Асиметрични волани и деколтета, изчистени силуети с богати шлейфове, за които е използвана най-висококачествената естествена коприна са характерни за моделите. Роклите са ориентирани към младите момичета, които искат да приличат на холивудските звезди. Тоалетите с тази марка са любими на Иванка Тръмп, Румър Уилис, всички дами от фамилия Иглесиас, а у нас – на ненадминатата световна и олимпийска шампионка на висок скок и председател на БОК - Стефка Костадинова, певици, бизнес дами абитуриентки и почти всички носителки на короните Мис и Мисис България.

Абитуриентката – като звезда от Холивуд в роклите на Bridal Fashion  Абитуриентката – като звезда от Холивуд в роклите на Bridal Fashion

Специално разработената за Bridal Fashion абитуриентска колекция 2011 на My Lady Haute Couturе е свежа, в изчистен силует и с новаторски дизайнерски идеи. Цветовете и кристалите Swarovski преливат от нежно виолетово до розово и сребристо, а също – небесно синьо и ментово залено. Акцент в колекцията са уникалните корсети, които и до днес са без аналог в световен мащаб. Марката е харесвана от световният топмодел Кейт Мос, израелската певица Ищар, а също и от много млади дами в България, които желаят да бъдат униклани.

Абитуриентката – като звезда от Холивуд в роклите на Bridal Fashion  Абитуриентката – като звезда от Холивуд в роклите на Bridal Fashion

Абитуриентката – като звезда от Холивуд в роклите на Bridal Fashion  Абитуриентката – като звезда от Холивуд в роклите на Bridal Fashion

Водещата американска модна марка, с най-добро присъствие на световния пазар – Maggie Sottero, спечелила много награди на световни модни изложения е също известна с красивите си официални рокли. Колекцията на тази марка, която е насочена към абитуриентките се казва Prom. Роклите са с корсетна конструкция в горната част, които подчертават предимствата на тялото, материите - отново естествена коприна и копринен сатен, копринен шифон и дантела. В тази колекция доминират цепките, голите гърбове и интересните детайли.

Абитуриентката – като звезда от Холивуд в роклите на Bridal Fashion  Абитуриентката – като звезда от Холивуд в роклите на Bridal Fashion

Абитуриентката – като звезда от Холивуд в роклите на Bridal Fashion  Холандската топ марка Enzoani включва специална нова линия Enzoаni for Celebrities, която се предлага само в 10 бутика в света, между които и тези на Bridal Fashion.

Най-новото попълнение в Bridal Fashion и на балканския полуостров e италианската марка за висша мода Atelier Aimee Montenapoleone. Изненада за клиентките на Bridal Fashion e колекцията от официални рокли в единични бройки, които са вече в бутика на ул.”Оборище”72. Много често тази фирма изработва бални рокли за Dior, Gucci, Versace, Dolce&Gabbana, предназначени за дамите от Hollywood, а също и за оперните певици от италианската La Scala. Материите са естествена коприна в студено жълто, венецианско червено, сребро, розово и антрацитено черно, най-красивите дантели, украсени с ръчно шити миниатюрни кристали Swarovski и корали. Една от най-големите почитателки на марката е Мейв Кенеди, племеница на Жаклин и Джон Кенеди.

Снимки:
1. - 2. Модели на Pronovias за 2011 година.
3. Мейв Кенеди в Atelier Aimee.
4. Модел на Atelier Aimee.
5. Галина Недялкова - мисис България Галакси 2008 в My Lady.
6. Елена Караколева - Мисис Европейски Съюз 2010 в Atelier Aimee.
7. - 8. Модели на Maggie Sottero Prom 2011.
9. Хулио Хосе Иглесиас и приятелката му Чариз Верхаерт в рокля на Pronovias.