Лейди Гага дефилира като манекенка

Скандалната американска попзвезда Лейди Гага стана манекенка за една вечер. Певицата се яви в два ултрасекси тоалета в бяло и черно на марката Мюглер по време на седмицата на модата в Париж. След като стилистът на Лейди Гага Никола Формичети беше избран за творчески директор на Тиери Мюглер, беше ясно, че е въпрос на време звездата да подкрепи модната марка. Изненадващо часове преди дефилето си тя го обяви в "Туитър" за информация на феновете си.

Колекцията на Мюглер, която залага на винилови, неопренови и на прозрачни материи като втора кожа, е насочена към по-екстравагантни жени. Раменете са разголени и плътно прилепналите към тялото рокли разкриват често изцяло бюста.

24-годишната певица дефилира облечена с винилова пола, прозрачно черно боди и дълга руса грива. Пушейки цигара тя премина по подиума под звуците на новото й парче "Government Hooker", което беше представено за първи път. Тя се присъедини към супермоделите Джесика Стам, Коко Роша и Алек Уек, които също бяха облечени в стила на Гага със спускащи се надолу перхидролени конски опашки и светлоруси дяволски рога. За разлика от другите момичета обаче Лейди Гага изглежда се чувстваше доста удобно, придвижвайки се с огромните си платформи - изкуство, която тя усвои при горещите си сценични изяви.

Лейди Гага дефилира като манекенка в ПарижЛейди Гага дефилира като манекенка в Париж

Следващият тоалет, в който тя се появи, беше бял, с воал, който тя превърна в аксесоар за танц, предаде АФП.

Гага призна, че била много нервна преди началото на ревюто. "Нямаш представа колко уважавам теб и всички модели, поради което съм толкова нервна", казала тя на Формичети, цитирана от в. "Хъфингтън Пост".

Лейди Гага дефилира като манекенка в ПарижЛейди Гага дефилира като манекенка в Париж

Снимки:
1. - 3. Лейди Гага дефилира с рокли на марката Мюглер
4. Лейди Гага и дизайнерите Никола Формикети и Себастиян Пейне
Фото © Reuters