София Борисова с ново модно ревю

* Топ-дизайнерката инспирирана от новия Мерцедес CLS


Само месец след като представи новата си колекция DIFFERENT, дизайнерката София Борисова стяга ново модно ревю. На 1 март от 19ч. в шоурума на Мерцедес Бенц тя ще представи колекция от ежедневни и официални тоалети, специално изработени за представянето на най-новия модел Мерцедес CLS в България. Колекцията е наречена "Чувства и разум", именно това е и мотото на невероятния нов автомобил.

Цветовете са съобразени с хитовите нюанси на новото автомобилно бижу: тъмно лила, черно, сребристо сиво и модният цвят при колите - перлено бяло. Този път лице на колекцията ще е талантливата млада актриса Саня Борисова, позната от сериала "Забранена любов".

Сулуетът на официалните рокли е прибран и леко разкроен. Предложенията варират от мини рокли до дълги феерични копринени рокли, които ще бъдат хит това лято. За ежедневните вечерни тоалети характерни са елегантните сака, както и прилепнали по тялото поли с бизнес дължина до коляното.

София Борисова с ново модно ревю

Дизайнерката ще изненада гостите и почитателите на Мерцедес и с невероятна сватбена рокля, която е специално изработена за автомобилната премиера на България. В ревюто участие ще вземат известни топ-модели на България, които са почитатели на Мерцедес и Romantika Fashion, сред които Ирен Онтева, Ева Лалова, Диана Тодорова, Петя Велкова и много други. За гостите на лъскавото представяне Мерцедес ще даде изискан коктейл, специално съобразен с изискванията на централата в Германия.