ИРИДА СЪТВОРИ БУЛЧИНСКИ ШЕДЬОВЪР

Мениджърът на модна къща “Ирида” Зара Ангелова се омъжи с рокля като от приказките

С приказен тоалет мениджърът на “Ирида-арт” Зара Ангелова се омъжи на 11.06.2006 г. в Кемпински Хотел Зографски. Пищната церемония събра множество роднини, близки и приятели на щастливото семейство, както и целия екип на модна къща “Ирида”.

Роклята на булката, разбира се, е дело на “Ирида”. Неповторимото и уникално творение е решено в класическото бяло и е изработено изцяло ръчно. Бялата фериия съчетава брюкселска дантела (доставена специално от централата на Валентино), естествена коприна и муслин. Топът на роклята е бродиран с 669 кристала “Сваровски”, като малки капчици роса. Полата на роклята е изработена от коприна и е покрита с муслин. Шлейфът на полата е една невероятна розова градина, изработена ръчно от естествен шифон. Листенцата и розичките са обшити с над 1300 камъчета “Сваровски”.

Булченската рокля на Зара е изцяло инспирирана от мечтите и желанията на булката и сътворена от творческия тандем на модната къща - Боряна Григорова и Наталия Живкова.

Неповторима, уникална, изящна, елегантна – такава е жената на “Ирида”. Това потвърждава и колекцията на модна централа за пролетно-летния сезон, обединяваща 30 тоалета, инспирирани от цветовете на природата. Облеклата са силно наситени с послания и провокират въображението. Точките и райетата са хит. Не се колебайте да ги облечете. Стилизираните флорални мотиви ви придават романтичен и закачлив вид. Облечете се в ярки, свежи, весели, но не и крещящи цветове. Смело можете да комбинирате оранжево, синьо, зелено, бежаво. Наблегнете на женствеността и шикозното излъчване. Роклите са силно драпирани и асиметрично разкроени. Официалните тоалети са дълги и с предизвикателни цепки и деколтета.

Естествена коприна, копринен шифон, висококачествено памучно трико или памук ще ви пазят от високите температури. Особено атрактивен и актуален е ръчно изработеният пачуърк. Той е създаден от различни материи - кадифе, пайети, памук, коприна, сатен, тафта.

Не се колебайте да съчетавате сака с панталони или поли, а допълнителните елементи (яки и ревери) към дрехата са отделени от нея с помощта на набори и драперии. Това са актуални акценти, които ще ви придадат неповторима визия.

Снимки: Архив “Ирида”

© Любомир Стойков
Всички права запазени!