Диамант или стих за Свети Валентин


Какви са най-предпочитаните подаръци за Свети Валентин в Германия? И различават ли се желанията на представителките на нежния пол от тези на партньорите им? Отговор на тези въпроси дават два германски интернет-портала.

Диамант или стих за Свети Валентин Не малко романтични връзки започват на Свети Валентин, деня на влюбените. Важна е естествено първата среща, но и подаръка за любимия човек. Ето защо интернет-порталите autoscout24 и friendscout24 стартираха запитване за предпочитанията на германците в това отношение. Въпреки ниските температури, една трета от всички германци биха се радвали да се возят на Порше Кабриолет на първата си среща или пък на някоя друга луксозна кола, става ясно от допитването, в което са участвали над 1000 души. За 35% от мъжете и 27% от жените спортното возило е особено подходящо за началото на романтична връзка. Едва 5% и от мъжете, и от жените обаче биха се зарадвали и на не толкова ефектен автомобил, например един Фолксваген Голф.

"Диамантите са най-добрите приятели на момичетата"?

Диамант или стих за Свети Валентин Ако успеем да купим пък подходящ подарък за празника на влюбените, можем да поправим голяма част от щетите, нанесени в една връзка, смятат мнозина. Но крилатата фраза от миналото, според която диамантите са най-добрите приятели на всяка жена, е отживелица. Поне това сочи проучването на двата онлайн-портала. Според него 43% жени биха се зарадвали много повече на стихотворение, написано лично от любимия им. Или пък от някои обожател, чийто шансове за успех се повишават тутакси, ако изрецитира собствено произведение, паднал геройски на колене. И все пак, за 20 на сто от дамите подаръкът за Свети Валентин спокойно може да има по-големи габарити, да е на четири гуми и да има лъскава броня. Не, не диамант на колелца, а автомобил. Една трета от мъжете обаче също биха се зарадвали на авторско стихотворение от страна на дамите, леката кола обаче среща одобрението на цели 39%. Изненадващо или не, но едва 7 на сто от представителите на силния пол биха одобрили часовник от марката "Ролекс" за Свети Валентин.

Диамант или стих за Свети Валентин Кое е най-пикантното желание?

Секс в колата! 19 на сто от мъжете и 10 на сто от жените имат подобни желания. При това цели 56% от участвалите в допитването вече са го правили в автомобил. Явно не им е харесало толкова, че да искат подобно изживяване отново. По-голямата част от запитаните предпочитат някое не толкова екзотично място, за интимните часове на Свети Валентин. /Дойче Веле