Виктория Бекъм гола и бременна в американския Vogue


Виктория Бекъм гола и бременна в американския Vogue Следвайки стъпките на актрисата Деми Мур, която беше сред първите жени, приели да се снимат голи, докато са бременни, Виктория Бекъм ще участва във подобна фотосесия за американското издание на списание Vogue.

Пош Спайс сериозно обмисля тази провокация, а идеята вече е била одобрена от главния редактор на изданието.

Очаква се да се получи нещо наистина оригинално. Това, което е известно до момент е, че Дейвид няма по никакъв начин да участва в проекта.

Виктория Бекъм гола и бременна в американския Vogue Както беше съобщено преди броени дни, бившата изпълнителка от групата "Спайс гърлс", съпруга на футболиста Дейвид Бекъм, е бременна с четвъртото си дете и най-вероятно последното, както декларира самата Виктория. Бившата певица избухнала в плач, когато научила новината в петък вечерта. Двамата отчаяно искаха да имат момиченце, тъй като вече имат три мъжки рожби у дома.

Виктория Бекъм неведнъж е заявявала, че иска момиченце и се радва, представяйки си как двете ще си лакират ноктите заедно, ще се гримират или ще ходят да си избират дрехи.

Прочутата дизайнерка дори се похвали, че бременността е премахнала десетките неприятни пъпки по лицето и. Звездата която изпитваше редица проблеми с кожата още от тинейджърските си години, е удовлетворена от промяната във външния си вид, настъпила след като забременяла за четвърти път. "Виктория опита всички методи за "изтриване" на акнето, но нищо не проработи така добре, както го направи бременността й с четвъртото й дете. Именно тя "изчисти" всичките й черни точки и пъпки", сподели пред репортери близък до 36-годишната Пош източник. БГНЕС