Грим по време на криза


Грим по време на криза Вместо да купувате ново червило, водещи гримьори в модния бранш дадоха препоръките си как да смесвате и комбинирате старите си гримове и да спестите пари от закупуването на нови.

Модата се променя с всяка секунда. Това не означава, че всяка секунда ще имате възможност да подменяте дрехите, козметиката и гримовете си, само, за да сте в крак с модата.

В тежката икономическа криза, дори най-добрите и богати дизайнери и гримьори в света измислиха начин да изглеждат перфектно и едновременно с това да спестят пари. За почитателките на безкрайните модни тенденции, които се променят непрестанно, те дадоха някои основни идеи за евтин, но идеален външен вид.

Грим по време на криза Например, за да спестите пари от ново червило, можете да комбинирате цветовете на няколко стари.

Червеното дойде на мода, но не бързайте да тичате до магазина – просто можете да смесите бежов и розов нюанс и да имате същия ефект.

Гримьорите съветват да използвате матирани червила, които придават обем на устните ви, а не бляскавите гланцове. За перфектно нанасяне, дори и на най-трудно достъпните места, гримьорите препоръчват да използвате четка. БГНЕС