Наплив от плейбои за Нощта на Сексбомбите


Най-желаните мъже в България трескаво запазват ВИП-места за най-сексапилното събитие на годината - Нощта на Сексбомбите, което ще се проведе в клуб БИАД на 9 февруари, съобщават идеолозите на церемонията Патриция Кирилова и Нина Никол. Вече има и възмутени от номинациите, начело с Христо Сираков - Стоте манекенки, който не се е видял сред секссимволите, а мнозина смятат, че той е без конкуренция в надпреварата. 

Освен наградените и номинираните във всяка категория ще бъдат изненадани от луксозни и заредени със сексуален заряд подаръци - кожени колани с катарама-бомба и кожени камшици от лидера в производството на кожени изделия у нас - фирма АРТ-93 и луксозна козметика Christian of Roma. Победителите ще получат и уникални статуетки от артстудио КАВ, специални награди от развлекателен клуб Палмс в кв. Павлово - организиране на развлекателно парти, персонална ВИП карта за клуба и др.

Наплив от плейбои за Нощта на Сексбомбите

Мото на вечерта отново е: "Всеки мечтае за такава нощ, но не всеки има покана за нея". От дни и  фейсбук се подпали от горещите бомби, като феновете на номинираните само за ден правят рекордни вотове за любимците си. Най-активни са почитателите на световния вицешампион по бойно самбо Станой Табаков, както и тези на актрисата Диана Любенова. Окончателното гласуване ще бъде по време на събитието, когато журналисти от най-рейтинговите медии ще изберат победителите.

В категорията за най-секси гаф на годината фейсбук предпочете порно клипа на адреналинката Яна, следван от Берлускони, Мишел Бонев и Витомир Саръиванов. 

Наплив от плейбои за Нощта на Сексбомбите

Снимки: Видеореклама Авантекс