My Lady с нова, специална колекция за Bridal Fashion


My Lady с нова, специална колекция за Bridal Fashion Израелската модна марка за висша мода My Lady Haute Couture и тази година разработи колекция от сватбени и официални тоалети за българското представителство на фирмата Bridal Fashion. Тоалетите са както обикновено в единични бройки, с уникален и отново нов дизайн на неизчерпаемия от идеи дизайнер – Хаим Бар.

Булчинските рокли греят в диамантено бяло и екрю, а също и в съчетание – диамантено бяло и цвят лате макиато. Цветовете за тази колекция и техните съчетания са специално подбрани от дизайнера и Анелия Петкова за клиентките на Bridal Fаshion. Корсетите са с нова, перфектна кройка, която и до днес няма аналог в световен мащаб, обсипани с хиляди кристали Swarovski, а моделите са изключителни.

Новата техника за изработването на корсетите – бижута включва конструкционни особености, а също и дизайнерски нововъведения. Уникалните дантели, които се поръчват специално са инкрустирани с кристални цветя, които са облечени в копринен тюл. Полите могат да бъдат богати, също с нов дизайн или в прибран силует, ефирни и много елегантни. Често един модел се състои от няколко части, а булката в сватбения си ден може да има 5! визии с един тоалет.

My Lady с нова, специална колекция за Bridal FashionMy Lady с нова, специална колекция за Bridal Fashion

My Lady с нова, специална колекция за Bridal Fashion

Отново дизайнерът на марката кръсти един от най-красивите тоалети в колекцията Lady Anelia на името на официалния представител на фирмата за България. Акцент във вечерните тоалети, специално разработени в единични бройки за Bridal Fashion са както роклите, така и корсетите с флорални мотиви, цветни кристали Swarovski или съвсем изчистени от блясък в много елегантен силует. Впечатление правят ръчните бродерии върху фините дантели в преливащи цветове, които за първи път се лансират в официалните тоалети на марката. Блясък от кристали и цветове преливат във всичките отенъци на червено, пясъчно, зелено, метеоритно синьо, розово и виолетово.

My Lady с нова, специална колекция за Bridal Fashion

Клиенти на марката са: световноизвестният топмодел Кейт Мос, израелската певица Ищар, Мис България 2009 – Антония Петрова, бизнесдамите Калина Широкова и Мирела Ненчова от SSG, Мисис Бълагрия Вселена 2009, Мисис България Европейски Съюз – Елена Караколева, Мисис България Вселена 2010 – Паолина Петракиева, Мисис България Свят 2010 – Галена Георгиева, певиците – Гергана, Галена и Цветелина Янева и много дами от българското ВИП общество, за които дизайнерът изработи по няколко специални тоалети, като част от концепцията му – изработване на тоалети в единични бройки за клиентите на Bridal Fashion.

Снимки:
1. Николета Лозанова представя Lady Melissa от колекция лято 2011 на My Lady.
2. - 4. Модели от колекция лято 2011 на My Lady.
5. Анелия Петкова с дизайнера на My Lady - Хаим Бар.