Супермоделка се среща с НАСА астронавта Стори Мъсгрейв


Туристическият портал CenTransit.bg подари на участничката в конкурса "Супер модел на България" 2011 Яна Неделчева безплатен билет за срещата с топ астронавта от НАСА Стори Мъсгрейв. Яна е от Бургас и беше фаворитка на Джон Хейзълууд, изпълнителен директор на CenTransit.bg и част от журито в конкурса.

Срещата на Яна със Стори Мъсгрейв ще се състои на 17 март 2011 г., когато ще бъде проведено събитието „Бъдеще на туризма в космоса”, което е в рамките на международната туристическа конференция „Тенденции, иновации и инвестиции в туристическия бизнес”. Там тя ще се запознае и с други световно известни бизнесмени и почитатели на космонавтиката.

Супермоделка се среща с НАСА астронавта Стори Мъсгрейв

По време на конкурса участничките дефилираха с дрехи от модната колекция на CenTransit.bg „That Could Be You”. Колекцията е изработена изцяло от еко материали, а дрехите са предназначени за ежедневна употреба. Целта е вниманието на младите хора да бъде насочено към еко идеята чрез модата.

Реализирането на „That Could Be You” старира през март 2010 г. като съвместен проект на CenTransit.bg с Националната художествена академия чрез експерта „Модни прогнози” Ива Шатц.

Непосредствено след награждаването в конкурса „Супер модел на България” камерата на CenTransit.bg беше една от първите, която успя да заснеме и интервю от победителката Калина Стоянова, което взе самият Джон Хейзълууд. Като специална награда от CenTransit.bg Калина получи уикенд за двама с романтична вечеря в хотел „Мурсалица”, Пампорово. Нейните подгласнички пък получиха уикенди в хотелите „Мериан”, „Зодиак” и „Елит”.

Конкурсът „Супер модел на България” се провежда за 19-ти път в България и е организиран от Модна агенция „Интерсаунд“.