Биляна Йотовска с ново шоу


Биляна Йотовска с ново шоу Амбициозната брюнетка Биляна Йотовска ще преобрази нашумелия спектакъл "The Secret Garden" във фешън шоу в Boutique Lounge Bar.

След като стана лице на втория брой на списанието "Mr. Big" и доказа, че за един модел не е трудно да е едновременно бляскав на модния подиум, атрактивен на денс сцената и грижовен у дома, Биляна Йотовска има нови планове за разработеното от нея и колежката и Невена Воденичарска шоу "The Secret Garden".

Красавицата и модели в атрактивни костюми ще превземат заведението в центъра на столицата на 04 февруари, петък, от 21.00. Собственичката Теодора Колчева участва в креативната идея за новия облик на спектакъла, който има амбицията да наподоби за първи път в България супер известното световно шоу на "Victoria's Secret".

Биляна Йотовска с ново шоу

Партньорката на Биляна в модерния спектакъл Невена Воденичарска в момента се е посветила на грижите на двумесечния си син и няма да може да участва в спектакъла, но изцяло подкрепя колежката си за бутиковата идея. Тя ще се включи в по-нататъшните супер специални изяви, които всеки месец ще изненадват посетителите на заведението.