ВАЛЕРИ БОЖИНОВ СНИМА КЛИП С ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА МАЛКО ПРЕДИ ДА ПОДПИШЕ С ЮВЕНТУС

Калканджиева и Божинов на снимачнат площадка

Валери Божинов и Евгения Калканджиева заснеха заедно рекламен клип минути преди футболната звезда да отлети за Италия, за да подпише договор с италианския футболен клуб Ювентус. Футболистът отпътува за летището директно от снимачната площадка в 5-звезден хотел в София.

По време на снимките в центъра на разговора между двамата е ново светско списание, което се очаква да бъде пуснато на пазара у нас в разгара на летния сезон.

Рекламното видео ще се завърти по родните ни телевизии в края на юли. За създаването на продукцията се грижат екип от специалисти на известна продуцентска къща. Снимките се наложи да бъдат заснети за по-кратък от предварително определения период, заради ангажименти на звездите, които се снимаха в него, и най-вече неотложното пътуване на футболната звезда за Италия.

Калканджиева и Божинов на снимачната площадка

Новото седмично списание ще се издава от Санома Блясък България АД. Особеното при това издание е, че то ще е първото луксозно светско списание, което излиза всяка седмица. Читателите ще имат удоволствието да станат съпричастни с истинските истории на звездите. Материалите ще са богато илюстровани, а текстовете ще са изчистени от всякакъв „жълт“ елемент. Желанието на издателите е да дадат възможност на читателите не само да научат нещо повече за своите любимци, но и да се потопят в звездния им свят – да надникнат в луксозните им домове, да посетят местата, на които почиват, да носят любимите им бижута, да пазаруват в предпочитаните от звездите бутици... макар и само на страниците на списанието. Друга отличителна част в новото списание ще бъде активното отразяване на културния живот в България. Всяка седмица ще се предлага програма на различни предстоящи събития, както и срещи с имена от световната и българската културни сцени.