Венета Харизанова се омъжи като френска кралица

Венета Харизанова се омъжи за Емил като френска кралицаВенета Харизанова каза “да” на любимия си Емил сред разкоша на френските крале. Залата на хотел “Кемпински” беше декорирана така, че гостите да се чувстват като във Версай. Злато и лилаво бяха основните цветове. Кралското цвете - орхидеята придаваше аристократичен аромат на цялото събитие. Хортензии, рози и лилиуми придаваха на масата, обляна в кристали, завършен вид.

Влюбените се разписаха пред длъжностното лице в специална сатенена шатра, също в хотела. Техни свидетели бяха кумовете им - Петя и Ростислав Шишкови.

Повече от месец модна къща "Принцес" изработва невероятната рокля за булката. Венета Харизанова отишла при дизайнерките Соня и Силвана с готов модел, за който мечтае от 12 годишна. Така заедно сътворили ултра екстравагантната рокля от тюл и дантела, декорирана с перли.

Венета Харизанова се омъжи за Емил като френска кралицаВенета Харизанова се омъжи за Емил като френска кралица

Емил пък изказал специални благодарности на целия екип на хотела за невероятния кетъринг, който младоженците сами взели решение да е на шведска маса за удобство на гостите.

Венета Харизанова се омъжи за Емил като френска кралица

Венета Харизанова се омъжи за Емил като френска кралица

Венета Харизанова се омъжи за Емил като френска кралица

Фолк-певицата Кали забавляваше 140-те гости с изпълнения на фолклор, поп-фолк, естрада и рок. Именно на рокаджийските песни най-много дивя Венета, която е луда фенка на този тип музика. Компания на сцената й правеха Наско Сираков и Илияна Раева, които също си падат по рока.

Снимки: Диляна Флорентин