Датата 11.1.2011 - Напред и Нагоре

Датата 11.1.2011 - Напред и Нагоре Датата 11.1.2011 прави силно впечатление с наличието на 5 единици. Числото 1 е числото на Слънцето. Олицетворява съзидателно и амбициозно начало на замислите, въпреки препятствията.

България през 2011 година се намира също под влияние на Божествения огън на единицата, която предоставя шанса за мощно ново начало във всички сфери на Живота. Денят е благоприятен за всички, които имат намерения за своеобразен силен старт - било в личен, било в служебен план. Датата е благоприятна както за хората, чиито Път на Живота се намира под влияние на числото едно, така и за представителите на зодиите Лъв, Овен, Стрелец, Близнаци, Везни.

На 11.1.2011 година Действието ще бъде източник на Успех. Още повече, че вторник е под влияние на фактора Марс, който набляга на Активността, Инициативността, Решителността, Предприемчивостта. Денят определено ще е зареден с Промени. Желателно е вътрешната ни нагласа да е чувството за Свобода, за да реагираме точно и ефикасно. Доверие в себе си, независимост в мненията, ентусиазъм - това са някои от ключовете към успеха през днешния ден.

11 е царско число. Състои се от удвоена единица и притежава всички качества на числото 1, при това в двойна доза. В същото време, сумата от двете единици е двойка, притежаваща и олицетворяваща качества, диаметрално противоположни на числото 1. Нека не се забравя и това, че числото 11 създава и предпоставки за остри противоречия и конфликти.

И още нещо - многобройните единици в датата 11.1.2011 зареждат с много борбеност и прекалена гордост. Ако гордостта се почувства наранена и се даде воля на гнева, могат да се очакват много конфликти и скандали.

И така - наличието на пет единици насърчава самочувствието, пробивността, експанзията, но и предупреждава да се пазим, за да не попаднем в плен на прекомерна самонадеяност. Внимание! Повишеното самочувствие до степен на безцеремонно и агресивно поведение, незачитащо толерантността и правилата (писани или неписани), може да причини неприятности в много широк спектър - от конфликти, водещи до решения за бързи уволнения, до разнообразни аварии и пътно-транспортни инциденти…

Повишено внимание следва да проявят участниците във всички видове транспорт - железопътен, въздушен, автомобилен, корабоплаване.

Опасността от възникването на пожари също не бива да се пренебрегва. Накратко - всяко надценяване и перчене на 11.1.2011, както и на другата подобна дата - 11.11.2011 може да има тежки и дълготрайни последици.

Препоръката е да се покаже, че ценим и уважаваме околните, както и тяхното право да имат собствено мнение, дори да е различно от нашето. При това условие ще се радваме на щедростта, чудесната организация и мощния импулс към прогрес, които ще получим от енергията на числото 1. Защото тази обновяваща и съзидателна енергия на дата като 11.1.2011 очевидно е 5 пъти по-мощна.

Единицата засилва стремежите ни към действието и Любовта ни към Красотата. Прагматично погледнато, това може да се изрази в по-високи обороти на магазините с лъскави витрини, предлагащи луксозни облекла, спортни артикули, автомобили, скъпоценности, предмети на изящните изкуства. Единицата дава шанс за подписване и мощно развитие на нови договори, за създаване на нови делови или брачни съюзи, за раждане на нови любовни отношения и приятелства. На дата като 11.1.2011 нерешителността, страховете, съмненията нямат място.

Сега е моментът да се издигне незрима стена между минало и настояще, да се вгледаме в полета на птиците, който с устрем, волност и радост да ни води Напред и Нагоре! БГНЕС

От Звездно Информационно Студио "Goldenray" и Таня