Ким Кардашян е най-екзотичната знаменитост


Ким Кардашян е най-екзотичната знаменитост Една от най-красивите дами на хайлайфа Ким Кардашян е призната за най-екзотичната знаменитост, след като посрещна Нова година с напълно променена визия.

Чаровната звезда вече излъчва още по-голяма екзотика с новата афро прическа, с която се появи дни след новогодишните празници. Новият стил на Ким е широко обсъждан в мрежата. Ким не спира да променя визията си. С дълга и вълнообразна коса и в секси стил ще можем да я видим на корицата на февруарския брой на списание Glamour. Съблазнителна и сексапилна, 30-годишната модна императрица Ким завладява почти всички по-големи таблоиди на пазара. Разголена и предизвикателна тя стои на кориците и страниците на Playboy, Harper's Bazaar и W Magazine.

Ким Кардашян е най-екзотичната знаменитост Ким Кардашян е най-екзотичната знаменитост

В интервю за списание Glamour на въпроса какво е да си секс-символ, Ким скромно отговаря: "Това е малко пресилено. Аз не намирам себе си толкова сексапилна, колкото другите смятат. Аз съм много по-нерешителна от останалите. Дори когато се обличам съм все толкова несигурна и нерешителна."

Премерена и чаровна Ким Кардашан ще продължава да радва мъжките очи от екрана и от страниците на модните списания.

Ким Кардашян е най-екзотичната знаменитост Ким Кардашян е най-екзотичната знаменитост

Ким Кардашян е най-екзотичната знаменитост



Снимки:

1. Ким Кардашян с афро прическа, фото © usmagazine.com
2. Ким на корицата на списание Glamour
3. Ким на корицата на списание W
4 - 5. Снимки от фотосесията на Ким Кардашян за списание Playboy
6. Снимка на Ким Кардашян от фотосесията и за списание Harper's Bazaar