Завръщането на кожата


След дългогодишно отсъствие кожата се завръща бясно в гардероба ни. Забравете за кожените якета, тази материя вече се използва за поли, гащеризони и панталони.

В жестоката конкуренция между дизайнерите кой да влезе в гардероба ни този сезон, винаги печелят простите неща или онези идеи, възродени от миналото. В цялата "лудница" от модни тенденции най-ярката е кожената еуфория, която беше завладяла света през 80-те години. Ако от главата ви не могат да излязат онези снимки на знаменитости от миналото, то значи най-подходящата за вас тенденция тази зима ще бъде кожата. Както всяка тенденция и тази води след себе си определена емоция и послание, с които докосваме околните. Дрехите трябва да изразяват вашата същност, категорични са стилистите.

Завръщането на кожатаЗавръщането на кожата

Завръщането на кожатаЗавръщането на кожата

Завръщането на кожатаЗавръщането на кожата

Не се ограничавайте в стандартните кожени якета и аксесоари, тъй като този сезон има голямо разнообразие на редки кожени облекла като поли, къси панталонки и гащеризони. /БГНЕС

Снимки:
1. - 2. Модели на дизайнера Кристофър Бейли от есенно-зимната колекция на Burberry, представени в Лондон.
3. Модел на Гучи, представен по време на Седмица на модата в Милано.
4. Модел на Fatima Lopes, от колекция Ready to Wear Fall-Winter 2010/2011 представена по време на Седмицата на модата в Париж.
5. - 6. Модели на Карл Лагерфелд за Шанел, от колекцията Есен-Зима 2010/2011, представени по време на седмицата на модата в Париж.