Премиера на MARTINI® GOLD by Dolce&Gabbana


Силвия Тодорова

Премиера на MARTINI® GOLD by Dolce&GabbanaMARTINI® GOLD by DOLCE&GABBANA е новото MARTINI®, поднесено от специалистите на най-красивата напитка в света – MARTINI®, и иконите в модния дизайн – DOLCE&GABBANA. Премиерата на MARTINI® GOLD се състоя на 23 ноември 2010 г. в Клуб “Mascara”, където гостите на събитието имаха възможност да опитат GOLD вкуса – резултат от майсторството на създателите на MARTINI®, и изискания стил на световноизвестните модни дизайнери. Клубната атмосфера придоби още по-стойностен характер от атрактивните хостеси и хостове, които специално за целта бяха облечени в облекла от последната колекция на DOLCE&GABBANA, предоставени любезно от Ем Ди Ел – представител на италианската марка у нас.

На специално приготвените коктейли – MARTINI® Gold Royal, MARTINI® Gold Finger и MARTINI® Gold On Ice – се наслаждаваха и ВИП гостите, сред които бяха Ники Кънчев, Юлия Юревич, Жана Жекова, барон Кирил Гендович и съпругата му Вера, Ники Сотиров, проф. Олег Гочев, д-р Ангел Енчев, Олга Ускова, стилист Капанов, Митко Дамов, Кирил Чалъков, Гери Дончева, „Мис Мартини Летен стил” – Петя Рашева и др. Домакин на вечерта беше фирма „СофСток ЛТД”, официален и ексклузивен вносител на MARTINI® за България, а лично собственикът на компанията Мирослав Печев и изпълнителният директор Лиляна Лазарова поздравиха присъстващите.

Премиера на MARTINI® GOLD by Dolce&Gabbana

По време на събитието за първи път в България бе показан видеоклипът на MARTINI® GOLD by DOLCE&GABBANA със специалното участие на Моника Белучи и самите Доменико Долче и Стефано Габана. Произведението на кинематографичното изкуство, вдъхновено от филмите на Фелини, е дело на шведския режисьор Йонас Акерлунд, предпочитан от Мадона, Бионсе и Лейди Гага. Клипът пресъздава автентичната атмосфера на романтичен Рим, типичен декор за италианските филми.

Премиера на MARTINI® GOLD by Dolce&Gabbana

Партньорството между MARTINI® и DOLCE&GABBANA е уникално по рода си, защото представлява една съвършена синергия между най-известното италианско питие и най-въздействащата италианска модна марка. GOLD е израз на съвършенството на MARTINI® и символизира 150 годишния „златен” опит на марката, оценена с 13 награди Grand Prix и 40 златни медала от най-големите международни изложения и престижни конкурси в бранша.

По повод съвместната си работа с MARTINI® Доменико Долче и Стефано Габана казват: „Свързани сме с MARTINI® повече от 10 години, споделяме общи ценности и еднакво се гордеем със своите италиански корени. За първи път работим върху проект като този и сме много доволни от резултата – новият продукт комбинира духа на нашия свят и света на MARTINI®.”

Премиера на MARTINI® GOLD by Dolce&Gabbana

Премиера на MARTINI® GOLD by Dolce&Gabbana

Дизайнът на луксозната кутия и златната бутилка на MARTINI® GOLD by DOLCE&GABBANA, създаден от Доменико Долче и Стефано Габана, е поредното гениално творение на дизайнерите. Но MARTINI® GOLD е първата напитка, чийто дизайн е сътворен от италианските модни икони. Бутилката следва линията на класическия MARTINI® вермут, като златният характер на напитката се изразява и в стъклото със златен блясък. MARTINI® GOLD се предлага и в стилна черна кутия, на която намираме класическата златна плочка на DOLCE&GABBANA, наред с изчистеното лого на MARTINI®.

В рецептата на MARTINI® GOLD е залегнал контрастът на съблазнителни средиземноморски нотки с екзотични леко пикантни аромати. . .

Премиера на MARTINI® GOLD by Dolce&Gabbana

Премиера на MARTINI® GOLD by Dolce&Gabbana

Премиера на MARTINI® GOLD by Dolce&Gabbana

 

Снимки:

  1. Професионален барман приготви трите специални коктейла с MARTINI® GOLD

  2. Участниците в пресконференцията, които представиха MARTINI® GOLD by DOLCE&GABBANA: Калина Иванoва, бранд мениджър на Bacardi Limited, Иван Гутов, директор маркетинг и продажби на фирма „Софсток”, Ивелина Грозева, бранд мениджър и проф. Любомир Стойков, водещ на пресконференцията (от ляво на дясно)

  3. Стилист Капанов хареса дизайна на MARTINI® GOLD by DOLCE&GABBANA

  4. Барон Корил Гендович и съпругата му Вера уважиха събитието.

  5. Дизайнерката Жана Жекова беше сред ВИП гостите на вечерта

  6. Юлия Юревич се присъедини към специалните гости, за да опита новото MARTINI® GOLD

  7. Светослава Тадъръкова посети премиерата на MARTINI® GOLD

  8. Г-н Мирослав Печев, собственик на „СофСток ЛТД”, в компанията на част от ВИП гостите.


Фото: © Божидар Марков

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine