Коледните празници са Бал на Шотландското каре


Историята оживя заедно с M.A.C в обновения магазин на световната марка - артистичното ателие на гримьорите професионалисти и приказна гама от продукти

M.A.C Cosmetics разказа една нова и различна Приказка за шотландското каре - TartanTale, за да отбележи коледните празници на 2010 г. с елегантен, пънкарски, анархичен и eдновременно благороден стил, както и да отпразнува обновения си магазин в The Mall.

На Приказката за шотландското каре се радваха гости като Орлин Горанов, Ива Екимова, Жана Жекова, Кирил Чалъков, Иво Живков, Гого от „Арлет”, Зоран Коцов и още много други известни личности от шоубизнеса и професионалисти от бранша.

Коледните празници са Бал на Шотландското каре

Новата концепция е обновената визия на магазина на M.A.C, която е в синхрон с всички магазини на марката по света. Разбира се, магазинът на M.A.C. остава артистичното ателие на гримьорите професионалисти със своята несравнима гама от продукти. Клиентите на M.A.C. получават лично професионални съвети за грима, а тези, които търсят повече дискретност, могат да се възползват и от специалната ВИП зона в магазина, където гримьорите на M.A.C. ще се погрижат за перфектната им визия. Магазинът е разположен на място с голяма видимост и е стратегически обособен с логото на марката и визуално анимирани продукти.

Коледните празници са Бал на Шотландското каре

М.А.С. Cosmetics започна празниците със сблъсък на царственост и пънк, разказан от приказка за фантазии. Очарователните герои на М.А.С. с рок визия отведоха гостите в свят, който кара желанията да се сбъдват с богато цветните и фантастични грим продукти на М.А.С, вдъхновени от Шотландското каре.

Под прекрасните звуци на цигулката на Pan the Rockstar Fiddler, гостите се сляха с шотландското и се насладиха на вълшебната история на разказвача – Storyteller.

Коледните празници са Бал на Шотландското каре

В замъкa Glamorа започна празничният Бал на Шотландското каре - Tartan Ball. Приказката е за красивата фея Myfanwy, която е прокълната да живее като простосмъртна, а нейното желание е да отиде на Бала на шотландското каре – Tartan Ball. Тогава се появява героят Plaid Lad, който знае е, че е вече време да даде възможност на Myfanwy да развали магията като й дава козметична чантичка от шотландско каре с три продукта от бляскавата Tartan колекция на М.А.С. – един продукт за скулите, друг за очите и един за устните. Подаръкът за принцесата идва с пожеланието: “Използвай ги разумно”.

Коледните празници са Бал на Шотландското каре

Make-up Art Cosmetics (M·A·C) е създадена през 1984 г. в Торонто от гримьора и фотограф Франк Тоскан и собственикът на салон за красота Франк Анджело, за да отговори на нуждите на професионалните гримьори.

Повече от 20 години M·A·C постоянно отстоява способността си да смесва мода, забавление и фантазия. Успехът на M·A·C се крие в иновация, оригиналност и изобретателност, които я разграничават от всяка друга козметична марка.

Днес M·A·C, притежавана от групата компании Estée Lauder, е в авангарда на модата, красотата и поп-културата. Смайващото умение на компанията да създава иновативни продукти и да култивира нови пазари е довело до изключителен растеж с повече от 1400 представителства в над 70 страни по целия свят.

Продуктите на M·A·C са смес от забележително изкуство, богати цветове, професионални формули и специализирани умения. От червило и спирала до фон дьо тен и четки, изключителните продукти, социални инициативи и уникално индивидуалистичният дух на M·A·C. продължават да привличат клиенти от всяка раса, пол и възраст по цялото земно кълбо.

Коледните празници са Бал на Шотландското каре