Фестивал на модата и красотата - Варна 2010


Фестивал на модата и красотата - Варна 2010 Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e най-значимото модно събитие в град Варна, което дава възможност на различни модни марки да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория.

Амбицията на организаторите от Агенция VIP Fashion Group успя да превърне в традиция този празник на модата и красотата, ежегодно да поднася на VIP обществото във Варна една изискана вечер, изпълнена със стил и класа.

Фестивалът се провежда два пъти в годината - Пролетно/Лятно и Есенно/Зимно издание. Второто издание за тази година ще се състои на 20 ноември от 19.30 часа в Grand Mall и на него ще бъдат поканени около 200 души – представители на политическия, бизнес и светски елит от цяла България.

В програмата на вечерта ще бъдат представени последните модни колекции за сезон есен-зима 2010 на Terranova, Daphne, Kenvelo, Eurooptik, Humanic, Tempo Casual, Lisca, Parfois, Pompea, Vision Express, Triumph, Misaki, Georgio Modelly, Fabrizia, Paolo Botticelli и Zlatarna Celje, Sara Pen и Holiday.

Фестивал на модата и красотата - Варна 2010

Началото на ревюто ще бъде поставено с най-актуалното в детската мода, представено от Carnival Kids, Okaidi и Фокс Кидс. В него ще се включат най-малките модели на Агенция VIP Fashion Group на възраст между 2 и 12 години.

Ще бъдат показани актуалните тенденции в козметиката и грима, както и уникална по рода си коафьорска демонстрация на топкоафьорите от салони Nushi.

Непосредствено до сцената ще бъде изградено импровизирано дизайнерско студио декорирано с нестандартни аксесоари, където моделите ще заснемат атрактивна фотосесия на част от представените марки.

Водещ на събитието ще бъде актьора Симеон Лютаков, а лице на третото издание на Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА ще бъде носителката на титлата МИС ВАРНА`2005 – Снежанка Касабова, която наскоро спечели националния конкурс МИС МЕРИЛИН и се превърна в едно от най-търсените лица в България.

В ревюто ще вземат участие над тридесет дечица, успешно завършили професионалната школа за деца-модели към Агенция VIP Fashion Group, както и утвърдени имена като Деян Христов, Ирена Иванова, Алиса Ганева и Вирджиния Мутафчиева.