Световноизвестният топ модел Даутсен Круз се омъжи


На 07.11.2010 в Амстердам, на скромна и тайна церемония се омъжи световноизвестният топ модел Даутсен Круз за своя любим Сънари Джеймс.
Изключително успешната холандка, която е била рекламно лице на световноизвестни гиганти като L'oreal и Pronovias, а също и на кориците на над 1000 световни списания, дефилирала е за всички големи дизайнери избра за сватбения си ден тоалет от естествена коприна на лидера в булчинската мода - Pronovias, представена в България от Bridal Fashion.

Световноизвестният топ модел Даутсен Круз се омъжиСветовноизвестният топ модел Даутсен Круз се омъжи

Моделът на роклята се казва Ibisa и е от колекция 2011 на каталунската фирма. Същата рокля може да се намери и в бутика на българското представителство на марката. В момента Даутсен и Сънари очакват първата си рожба през януари 2011. За сватбата си младоженците не са желали подаръци, а вместо тях паричната им стойност да постъпи в световна фондация за подпомагане на изоставени от родителите си деца.

Световноизвестният топ модел Даутсен Круз се омъжи

Световноизвестният топ модел Даутсен Круз се омъжи

С тоалети на Pronovias са се омъжвали и Пени Ланкастър, съпругата на Род Стюарт, Алехадра дел Прат, чешкият топ модел - Хана Сукупова, много дами от европейското ВИП общество. В България в рокли на испанската марка са казали "Да" – Юлиана Дончева, Деница Стойкова, Елена Тодорова, Галя Щърбева, Виктория Бехар, Люба Пашова, Жени Лечева и др. Почитателки на официалните рокли на марката са: Иванка Тръмп, Румър Уилис (дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис), всички дами от фамилия Иглесиас, ВИП дами от цял свят. В България клиентки на марката са много бизнес дами, абитуриентки, почти всички носителки на короните "Мис" и "Мисис", като Елена Караколева, Лазарина Стефанова, Антония Петрова, Росица Иванова, а наскоро Паолина Петракиева грабна короната - Мисис България Вселена 2010, облечена в красива феерична официална рокля в цвят магента на обичаната в цял свят модна марка.

Снимки:

1. - 2. Даутсен Крус представя рокли на Pronovias
3. Даутсен Крус със Синъри Джеймс
4. Анелия Петкова от Bridal fashion с Мануел Мота, главният дизайнер на марката, ушил роклята на Даутсен Крус.