Лейди Гага се включи в СПИН кампания на червила


Лейди Гага се включи в СПИН кампания на червила Ексцентричната певица Лейди Гага стана лице на луксозната марка червила "Viva Glam" на компания "Mac Cosmetics" в Лондон.

Заедно с колежката си Синди Лаупър, изпълнителката на хита "Poker face" се включи в инициативата на козметичната марка, която цели да повиши осведомеността за СПИН в световен мащаб. Двете певици участват в съвместна кампания, в която изглеждат наистина секси. Инициативата на британската компания започна през 1994 г. и се актуализира всяка година с нови модели червила.

Тази година на мода са два нови цвята- червен корал за Синди и розово за Лейди Гага. Двете червила ще се продават в лимитирана серия от 1 декември, което съвпада със световния ден за борба срещу СПИН. От 1994 г. фирмата е дарила над 150 милиона долара в 67 страни. В кампаниите са участвали звезди като Елтън Джон, Мери Джей Блайдж, Линда Еванджелиста, Бой Джордж, Кристина Агилера, Миси Елиът, Памела Андерсън, Лиса Мари Пресли, Деби Хари, а наскоро, Дита фон Тийз и Фърги. /БГНЕС