Плетенoто и карето ще бъдат хитът на сезонa


Зимна приказка от Живанши През наближаващите студени месеци ви очакват карирани десени и плетени материи, които ще ви накарат да забравите минусовите температури.

Една от най-ярките тенденции, която ви очаква през настоящата зима е плетеното. Пригответе се да се объркате от огромното разнообразие на топли вълнени пуловери и жилетки, дълги или къси плетени поли и рокли. Дизайнерите налагат тази зима всякакви вариации на плетената материя, дори къси панталонки и чорапи, които да се комбинират с леки ефирни тъкани.

Карето също преживява поредното си преживяване. На мода ще се върнат традиционните квадрати и не толкова класическите шотландски десени. Ако се чудите кой цвят да изберете, уверяваме ви, че палитрата е неизчерпаема. Актуални са черно, сиво, шоколадово, виолетово или вишнево.

Що се касае до аксесоарите, чантите и шаловете са логично продължение на заплетените комбинации в гардероба ви. Достойно място сред любимите ви модни тенденции заемат декорациите в типично снежен стил – еленчета, снежинки и камбанки. Акцент в тоалета са шапките, които са отлично допълнение към костюмите и роклите в духа на 70-те. Котират се всякакви видове шапки – с дълъг косъм, плетени или ушанки. БГНЕС