Кейт Мос създаде линия бижута за Топшоп


Кейт Мос създаде линия бижута за Топшоп Британският супермодел Кейт Мос създаде собствена линия бижута.

Манекенката сътворила аксесоари за британската верига магазини за дрехи Топшоп, които ще бъдат представени заедно с най-новата й и последна колекция. Топшоп, собственост на близкия приятел на Кейт, сър Филип Грийн, съобщи, че тя е използвала полускъпоценни камъни за бижутата, включени в първата й колекция.

По-рано тази година Мос, която работи за Топшоп от пет години, съобщи, че ще прекрати сътрудничеството си с милиардера след представянето на колекцията й есен-зима през ноември. И двамата обаче потвърдиха, че ще продължат да работят по съвместни проекти, но не уточниха какви ще бъдат те. /БГНЕС

Кейт Мос стана рекламно лице на червилата на Dior В същото време стана ясно, че Кейт Мос ще оглави новата рекламна кампания на Dior.

Британската модна икона, която в миналото бе лице на Versace, Yves Saint Laurent и Cavalli, вече ще рекламира новите червила на модната къща Dior.

Кейт, която е дългогодишна приятелка на дизайнера Джон Галиано, в миналото също работи за Dior, но тогава рекламира единствено дрехи и аксесоари. /БГНЕС