Escada откри бляскаво обновения си основен бутик в Мюнхен


Escada откри бляскаво обновения си основен бутик в МюнхенБруно Зелцер, Главен изпълнителен директор и административен вицепрезидент на ESCADA и Мегха Митал, президент на ESCADA, посрещнаха звездни гости в основния бутик на марката в Мюнхен миналата седмица. Домът на възкръсналата германска модна икона е с изцяло нова визия, отговаряща на новия път на развитие, който ЕSCADA пое след като бе спасена от фалит от фамилия Митал. Мегха, снахата на един от 10-те най-богати хора в света Лакшми Митал, спечели надпреварата със Свен Лей, син на основателите на мюнхенската модна марка, и в края на 2009 купи изпадналата във финансов колапс легенда, за да я върне на почитателките й по целия свят.

Escada откри бляскаво обновения си основен бутик в МюнхенДнес ЕSCADA блести по модните подиуми с модели, достойни за славната история на компанията.

Гости на партито бяха холивудската звезда Ема Робъртс, (дъщеря на Ерик Робъртс и племеница на Джулия Робъртс), холандската актриса Текла Ротън от филма на Джордж Клуни „Американецът”, телевизионната водеща Джудит Ракерс, Херберт Бурда, собственик на Hubert Burda Media, издател на над 250 списания в и извън Германия (сред които Focus и Bunte) със съпругата си Мария Фюртвеглер-Бурда, Ева Падберг, немски топмодел, актриса и певица, Надя Анна, съпруга на принца на Шамбург Липе Александър, телевизионната звезда Нина Айхингер, немската актриса Лара Джой Кьорнер, Флориан Лангеншайт, журналист, писател и предприемач, с партньорката си Мириам Фридрих, Оливер Бербен, режисьор и продуцент, с Ирис Танц, актрисата Софи Вепер, актьорът Аксел Милберт и съпругата му Джудит, съпругата на Франц Бекенбауер Сибиле, Габриеле Инаара Бегум Ада Хан. За настроението на присъстващите допринесоха изключителните изпълнения на английската певица и актриса Палома Фейт.

Представител на ESCADA в България е SMG FASHION. Почитателките на марката могат да открият нови модели от колекция Есен-Зима 2010/2011 в бутик ЕSCADA в София на ул. "Алабин" 56 и във Варна на ул. Стефан Караджа 16.

Escada откри бляскаво обновения си основен бутик в Мюнхен

Escada откри бляскаво обновения си основен бутик в Мюнхен

Escada откри бляскаво обновения си основен бутик в Мюнхен

Escada откри бляскаво обновения си основен бутик в Мюнхен

 

Снимки:

1. Екстериор, парти атмосфера пред главния бутик на ESCADA, Мюнхен
2 .- 3. Интериор
4. Бруно Зелцер, главен изпълнителен директор
5. Палома Фейт (облечена с тоалет на ESCADA), Даниел Вингейт (главен дизайнер на ESCADA) и Ема Робъртс (облечена в тоалет на ESCADA)
6. Мегха и Адитя Митал
7. Мария Фюртвеглер-Бурда, Херберт Бурда, Лакшми Митал със съпругата си Уша